Închide meniul
Foto

Luca Brecel şi-a cumpărat un Ferrari de 250.000 de lire sterline! Cum arată super-bolidul campionului mondial de snooker

Bogdan Stănescu Publicat: 13 mai 2023, 11:34

Luca Brecel şi-a cumpărat un Ferrari de 250.000 de lire sterline

Luca Brecel şi-a cumpărat un Ferrari de 250.000 de lire sterline

Luca Brecel, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

  • Luca Brecel şi-a cumpărat un Ferrari de 250.000 de lire sterline
  • Pentru că a devenit campion mondial de snooker, belgianul a încasat un cec de 500.000 de lire sterline

Luca Brecel şi-a cumpărat un Ferrari de 250.000 de lire sterline. Proaspătul campion mondial de snooker a cheltuit jumătate din cecul încasat după finala cu Mark Selby pentru a-şi achiziţiona bolidul de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgianul le-a arătat tuturor noua achiziţie pe contul lui de Instagram. Jucătorul de snooker a cumpărat un Ferrari roşu, modelul 488.

Luca Brecel şi-a cumpărat un Ferrari de 250.000 de lire sterline!

Noul meu vehicul cu patru roți – și pentru cineva care lucrează într-un cafe-sport”, a glumit Luca Brecel pe Instagram.

Reclamă

Da!!!”, a exclamat Shaun Murphy, şi el fost campion mondial de snooker.

Luca Brecel le-a arătat tuturor bolidul Ferrari pe care l-a achiziţionat / Instagram Luca Brecel
Luca Brecel le-a arătat tuturor bolidul Ferrari pe care l-a achiziţionat / Instagram Luca Brecel

Campionul mondial de snooker, Luca Brecel, vine în România!

Campionul mondial de snooker, Luca Brecel, vine în România. Brecel va juca luna viitoare două demonstrative împotriva legendarului Jimmy White, în Bucureşti şi la Cluj.

Reclamă

În România trebuia să ajungă în iunie şi Ronnie O’Sullivan, deţinător a şapte titluri de campion mondial. În cele din urmă britanicul nu va mai ajunge de această dată în ţara noastră.

Din păcate, Ronnie nu va mai veni acum. Dar pe data de 9 iunie îi vom avea pe cei doi campioni mondiali: Luca Brecel și Jimmy White. Va fi o confruntare unică între ei. Apoi, pe 10 iunie mergem la Cluj, unde Brecel și White vor avea un dinner show, în format exclusivist, unde se intră doar pe bază de invitație și VIP”, a declarat organizatorul evenimentului, Adrian Thiess, pentru fanatik.ro.

Luca Brecel şi Jimmy White vor juca pe 9 iunie un demonstrativ la Bucureşti, la Circul Globus. Pe 10 iunie Brecel şi White vor merge la Cluj, pentru un alt demonstrativ.

Reclamă 4 / 0/3

Luca Brecel e noul campion mondial de la Crucible

Luca Brecel e noul campion mondial, după ce a reușit cea mai mare surpriză din istoria recentă a snookerului. Belgianul a devenit primul jucător din Europa Continentală care se impune la Crucible, după victoria din finală cu Mark Selby, 18-15.

Surpriza e cu atât mai mare dacă ținem cont că Brecel nu obținuse niciun succes în precedentele prezențe la Sheffield. Mai mult, la această ediție, pe lângă victoria cu Mark Selby, el a mai eliminat două nume uriașe ale snookerului, Ronnie O`Sullivan și Mark Williams.

Brecel a reușit la Crucible și cea mai tare revenire din istorie, în semifinale. Si Jiahui l-a condus cu 14-5, dar europeanul a reușit să câștige nu mai puțin de 11 frame-uri consecutive și s-a impus ulterior, cu 17-15.

Pentru victoria de la Campionatul Mondial, Luca Brecel a încasat un premiu de 500.000 de lire sterline.

Luca Brecel, despre Mark Selby: „E cel mai rău adversar pe care îl poți avea în finală”

Luca Brecel l-a lăudat pe Mark Selby după finala Campionatului Mondial. Belgianul a susţinut că Selby era cel mai greu adversar pe care îl putea avea în finală. „The Jester from Leicester” a rămas cu 4 titluri de campion mondial după finala pierdută cu Luca Brecel.

Brecel a mărturisit că la scorul de 16-15, în finală, nu mai credea că va câştiga meciul cu Selby.

E cel mai rău adversar pe care îl poți avea în finală. La 16-15, nu credeam că voi mai câștiga. Ratam bilă după bilă. Nu știu cum am făcut ultimul break. Nu s-a schimbat nimic de acum 11 ani, puteam pierde în primul tur cu Ricky Walden. Am cea mai bună echipă. Le transmit lui Mark și Vicky să rămână puternici. Va fi o explozie în Belgia”, a spus Brecel după meci.

Reclamă

Brecel a fost obișnuit să vină din urmă în ultimele două meciuri de la Crucible, lucru care nu s-a mai întâmplat și în finala cu Selby.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlos Sainz, la Red Bull? Ce a spus Christian Horner după MP al Australiei
Formula 1 • 24 mart., 22:48
Carlos Sainz, la Red Bull? Ce a spus Christian Horner după MP al Australiei: „Am văzut un pilot foarte rapid, fără angajament”
Carlos Sainz, reacție savuroasă după ce victoria din Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 24 mart., 8:21
Carlos Sainz, reacție savuroasă după victoria din Marele Premiu al Australiei: „Le recomand tuturor să-și scoată apendicele!”
Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 24 mart., 7:30
Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY
Ce a spus Max Verstappen despre maşinile Ferrari după al treilea său pole position al sezonului
AntenaPLAY • 23 mart., 10:15
Ce a spus Max Verstappen despre maşinile Ferrari după al treilea său pole position al sezonului, la Marele Premiu al Australiei
Charles Leclerc ţinteşte pole-position-ul în Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 22 mart., 13:39
„Avem cea mai bună şansă!” Charles Leclerc ţinteşte pole-position-ul în Marele Premiu al Australiei