Închide meniul
Video

„Lupii României” de la rugby s-au rugat pentru a doua victorie la rând în Supercupa Europei

Publicat: 19 septembrie 2024, 20:37

Reclamă

"Lupii României" de la rugby s-au rugat pentru a doua victorie la rând în Supercupa Europei

Captură AntenaSport

Cu Dumnezeu înainte! Lupii României de la rugby s-au rugat pentru a doua victorie la rând în Supercupa Europei. Ei s-au antrenat pe arena din Cotroceni, aflată acum în paragină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe vechiul stadion Cotroceni, fosta casă a lui Zenga sau Dan Petrescu, Lupii României au tras tare pentru bătălia din Supercupa Europei, cu Delta din Olanda. Un preot s-a rugat pentru uriaşii de la rugby.

„Lupii României” de la rugby s-au rugat pentru a doua victorie la rând în Supercupa Europei

„O să spunem o rugăciune pe care i-o adresăm lui Dumnezeu. Îi vom mulţumi pentru darul sănătăţii„, a spus preotul. Damian Bonaparte e vedeta lupilor. Sud – africanul e campion cu Dinamo, dar de numele celebru nu e deloc impresionat!

(n.r. – Ştii cine a fost Bonaparte?) Nu ştiu atât de multe, dar am auzit că a fost cineva din Franţa. (n.r. – Ai vrea să fii un lider precum Napoleon Bonaparte?) Poate„, a spus Damian Bonaparte.

Ghenea de la Iasi a slĂbit 15 kilograme ca să prinda echipa. El a terminat ASE-ul şi are afaceri împreuna cu tatăl lui. „Mă îngrăşasem, am ajuns la 120 de kg la un moment dat”, a spus Virgil Ghenea.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă!

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și