Închide meniul

Manny Pacquiao vrea să revină în box. Anunţul făcut de campionul filipinez despre un posibil meci pentru titlul mondial

Publicat: 10 iunie 2024, 16:27

Reclamă
Manny Pacquiao vrea să revină în box. Anunţul făcut de campionul filipinez despre un posibil meci pentru titlul mondial

Manny Pacquiao vrea să revină în box

Profimedia

Filipinezul Manny Pacquiao a declarat, luni, că se află în negocieri pentru ca să revină în ringul de box la profesionişti, dar a avertizat că o posibilă luptă pentru titlul mondial împotriva americanului Mario Barrios este încă „departe”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Multiplul campion mondial filipinez, în vârstă de 45 de ani, s-a retras din box în 2021, după ce a pierdut un meci la Las Vegas în faţa cubanezului Yordenis Ugas, iar în anul următor a încercat fără succes să preşedinţia ţării sale.

Manny Pacquiao vrea să revină în box

El s-a angajat să dispute un meci demonstrativ de trei reprize împotriva luptătorului japonez de kickboxing Chihiro Suzuki, luna viitoare, la Saitama, la nord de Tokyo, scrie news.ro.

Pacquiao a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă în capitala japoneză, că se află în discuţii pentru a-l înfrunta pe Barrios (29 de ani, 29 de victorii, două înfrângeri) pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

Suntem încă în negocieri şi vorbim despre asta. Lupta nu s-a concretizat încă„, a explicat Pacquiao, care a făcut anterior aluzie la o revenire.

Reclamă
Reclamă

Va fi până în decembrie – noiembrie sau decembrie. Mai sunt încă multe lucruri de discutat şi de adus în discuţie„, a subliniat «Pac-Man», care nu a reuşit să obţină dreptul de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară, după ce s-a lovit de limita de vârstă stabilită de CIO la 40 de ani pentru boxeri.

Legendarul sportiv în vârstă de 45 de ani şi fost campion mondial la şase categorii diferite va avea discuţii despre o posibilă luptă la Riad împotriva fostului său partener de antrenament. „Vom începe să discutăm”, a spus Pacquiao.

Pacquiao şi-a încheiat cariera de 26 de ani după ce a pierdut la puncte în faţa cubanezului Yordenis Ugas, în august 2021.

Reclamă

După ce a devenit senator în 2016, sportivul a candidat pentru preşedinţia Filipinelor în acest an, dar nu a fost ales.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și