Închide meniul
UPDATE

Maria Boldor îi aduce României a doua medalie la Campionatul Mondial Cairo 2022! Bronz în proba de floretă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iulie 2022, 19:14

Maria Boldor îi aduce României a doua medalie la Campionatul Mondial Cairo 2022! Bronz în proba de floretă

Maria Boldor a fost depistată dopată! Probleme uriaşe pentru floretista care i-a adus României bronzul la Campionatul Mondial

Maria Boldor, în timpul Campionatului Mondial de scrimă / Federaţia Română de Scrimă

  • Maria Boldor şi-a asigurat o medalie la Campionatul Mondial de Scrimă
  • Iulian Teodosiu, bronz în proba individuală de sabie

Maria Boldor face senzaţie la Campionatul Mondial Cairo 2022 şi îi aduce României o nouă medalie. A obţinut bronzul, după ce s-a oprit în semifinalele probei feminine de floretă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Boldor a dispus de Pauline Ranvier în sferturile de finală concursului feminin de floretă şi s-a calificat în semifinale. Maria a fost însă învinsă de franţuzoaica Ysaora Thibus, dar avea asigurată medalia de bronz.

Din 2003 nu am mai obţinuse o reprezentantă a României medalie la floretă feminin individual. Roxana Scarlat a fost ultima care a obţinut o astfel de performanţă, la Havana.

Reclamă

Maria Boldor îi aduce României a doua medalie la Campionatul Mondial Cairo 2022

Update 19.12: Maria Boldor a pierdut fără drept de apel meciul cu Ysaora Thibus, scor 3-15.

Update 18.55: A început meciul dintre Maria Boldor şi Ysaora Thibus (Franţa)!

Reclamă

Update 18.45:  Aici poate fi urmărită încercarea Mariei Boldor de a se califica în finală!

Maria Boldor a dominat meciul cu floretista franceză Pauline Ranvier şi s-a impus cu 15-12, calificându-se în semifinale.

Ea va lupta în semifinale, marţi, cu învingătoarea dintre Ysaora Thibus (Franţa) şi Sera Azuma (Japonia). Meciul din semifinale este programat în jurul orei 19:00.

Reclamă 4 / 0/3

Bravo Maria! Baftă în continuare, iar medalia ta să fie cât mai strălucitoare! Ultima medalie pentru România la floretă feminin individual a fost câștigată de Roxana Scarlat în 2003, la Havana, bronz„, a fost mesajul transmis de Federaţia Română de Scrimă.

Iulian Teodosiu a cucerit medalia de bronz în proba individuală de sabie masculin

Iulian Teodosiu a câştigat, luni, medalia de bronz în proba individuală de sabie masculin, la Campionatul Mondial de scrimă pentru seniori, de la Cairo. Teodosiu a pierdut în semifinale confruntarea cu francezul Maxime Pianfetti, dar a avut o revenire senzaţională, punctând de şapte ori consecutiv

Sabrerul român Iulian Teodosiu a fost învins cu 15-11 de către francezul Pianfetti, după un meci în care, condus cu 12-3 a revenit extraordinar, apropiindu-se la 12-10.

Pe final Pianfetti a punctat decisiv şi s-a calificat pentru finală. A fost prima medalie cucerită de delegaţia României la ediţia 2022 a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori, de la Cairo.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olga Kharlan descalificată de la Campionatul Mondial de Scrimă
Alte sporturi • 27 iul., 21:00
FOTO
Ucraineanca Olga Kharlan, descalificată de la Campionatul Mondial de Scrimă. Imagini incredibile de după meciul cu o rusoaică!
România, medalie de bronz la CM de Scrimă juniori
Alte sporturi • 3 apr., 19:53
România, medalie de bronz la sabie masculin la CM de Scrimă pentru juniori! Victorie clară în finala mică
Maria Boldor, în timpul unei probe
Alte sporturi • 26 ian., 20:08
„Nu pot să-mi explic!” Mihai Covaliu, în stare de șoc după ce Maria Boldor a fost prinsă dopată
Maria Boldor, în timpul unei competiții
Alte sporturi • 26 ian., 16:47
Directorul general ANAD, precizări în cazul de dopaj al Mariei Boldor. Ce efecte are substanța asupra sportivilor
Maria Boldor, în timpul unui meci de floretă
Alte sporturi • 26 ian., 15:55
CSA Steaua i-a suspendat contractul Mariei Boldor, după ce sportiva a fost depistată dopată: „Susținem un sport curat”