Închide meniul
Foto

Maria Sava a cucerit aurul la Campionatul Mondial de fitness! „Ploaie” de medalii românești la turneul din Coreea de Sud. Imagini de senzație

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 octombrie 2022, 19:33

Maria Sava a cucerit aurul la Campionatul Mondial de fitness! „Ploaie” de medalii românești la turneul din Coreea de Sud. Imagini de senzație

Maria Sava a cucerit aurul la Campionatul Mondial de fitness

Maria Sava a cucerit aurul la Campionatul Mondial de fitness / Facebook Federația Română de Culturism și Fitness

Maria Sava a cucerit aurul la Campionatul Mondial de fitness din Coreea de Sud. Culturiștii din România au făcut furori la Mondialul din această toamnă. Sportivii noștri au câștigat medalii pe bandă rulantă la diverse probe, în frunte cu aurul cucerit de Maria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Sava a devenit campioană mondială la categoria Women’s Bikini Up to 160 cm (VEZI GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Maria Sava a cucerit aurul la Campionatul Mondial de fitness!

„România devine campioană mondială la Campionatul Mondial de fitness din Coreea de Sud! Performanța îi aparține sportivei Maria Sava, care s-a clasat pe locul 1 și a obținut medalia de aur, cucerind astfel titlul de campioană mondială la categoria „Women’s Bikini Up to 160 cm”. Bravooo, Maria! Suntem mândri de tine și de performanța ta!”, a anunțat Federația Română de Culturism și Fitness, pe pagina oficială de Facebook.

Maria nu este singura româncă care va pleca cu medalie de la Campionatul Mondial de fitness. La rândul lor, Narcisa Martin și Lucian Popa au câștigat medalii de bronz la categoria „Fit Pairs-Open”. Mara Zidărescu a încheiat pe locul 2 la proba „Junior Women Bikini 16-20 years up to 166 cm”. Și Roberta Năstase a obținut argintul la Mondialul de fitness, la categoria „Junior Women Bikini 21-23 years up to 160 cm”.

Reclamă

Tot la turneul din Coreea de Sud, Raluca Velea a cucerit bronzul la „Women’s Artistic Fitness Up to 163 cm”, Lucian Popa a terminat pe locul 3 la categoria „Men’s Fitness Open”, Raluca Biro a devenit vicecampioană la „Women’s Physique Open”. Raluca Velea a concurat și la proba „Junior Women’s Artistic Fitness 16-23 Years Open”, obținând medalia de argint.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și