Închide meniul
Foto

Ea este cea mai puternică femeie din lume! Are 125 de kilograme, iar viața ei s-a schimbat când avea 14 ani

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 octombrie 2022, 18:16

Ea este cea mai puternică femeie din lume! Are 125 de kilograme, iar viața ei s-a schimbat când avea 14 ani

Nataliya Kuznetsova este cea mai puternică femeie din lume

Nataliya Kuznetsova are 125 de kilograme / Instagram Nataliya Kuznetsova

Nataliya Kuznetsova (31 de ani) este cea mai puternică femeie din lume. Sportiva din Rusia cântărește 125 de kilograme și face furori la concursurile de culturism. Kuznetsova a dezvoltat o musculatură incredibilă, cu care întoarce toate privirile atât în sala de fitness, cât și în afara ei (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Nataliya are o înălțime de 1,73 metri și o greutate de 125 de kilograme, însă în urmă cu 17 ani situația era complet diferită.

Ea este cea mai puternică femeie din lume! Are 125 de kilograme, iar viața sa s-a schimbat când avea 14 ani

Potrivit hwmotivation.com, pe vremea când avea 14 ani, tatăl său i-a dat un sfat care i-a schimbat viața la 180 de grade. El i-a spus Nataliyei, care avea numai 40 de kilograme, să meargă la sala de forță pentru a-și crește masa musculară, precum și stima de sine. Zis și făcut! Kuznetsova s-a apucat serios de treabă și a devenit cea mai puternică femei din lume.

Rusoaica a devenit campioană regională la culturism, la numai 16 ani. Ulterior, în 2014, Nataliya Kuznetsova a stabilit recorduri fabuloase la diverse probe, precum armlift, deadlift și bench press.

Recent, Nataliya a dezvăluit ce mânâncă pentru a se menține în forma sa extraordinară. La micul dejun, cea mai puternică femeie din lume mânâncă 6 ouă fierte, ovăz și fructe. Apoi, rusoaica bea două shake-uri proteice, înainte și după antrenamentul de la sală.

Reclamă

Ce mânâncă Nataliya Kuznetsova, femeia de 125 kilograme

La masa de prânz, Kuznetsova consumă carne de vită, broccoli, cartofi dulci, salată grecească și două felii de pâine.

La gustarea de după masa de prânz, culturista din Rusia ia o gustare, formată dintr-un shake proteic și un bol de fructe și alune. La cină, ea mânâncă somon cu orez, ciuperci și salată verde. La desertul de seară, Nataliya consumă un iaurt cu fructe de pădure și unt de arahide.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și