Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Marian Oprea a pus cuiele-n cui! Pandemia de COVID-19 i-a dat planurile peste cap: ”Cred că mă puteam califica la Olimpiadă!”

Silviu Corneanu Publicat: 19 iulie 2021, 15:12

Marian Oprea a pus cuiele-n cui! Pandemia de COVID-19 i-a dat planurile peste cap: ”Cred că mă puteam califica la Olimpiadă!”

Marian Oprea a pus cuiele-n cui

AS.ro

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Marian Oprea a fost invitat la AS.ro LIVE

Marian Oprea a pus cuiele-n cui și nu regretă acest lucru. Acesta a dezvăluit motivele pentru care s-a retras. Pe lângă pandemia de COVID-19, Oprea a renunțat la sport din cauza unor probleme în familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am pus cuiele în cui! Mi-am continuat programul până la jumătatea lunii aprilie. Eram în parametrii normali pentru vremea respectivă. În capul meu cred că aveam șanse suficient de mari să mă calific la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În perioada aia am plecat la Pitești, am zis că dacă totul se închide.

A coincis cu o situație mai nefericită în familie de care trebuia să am grijă. Pe la jumătatea lunii mai am vorbit cu domnul Boroi și singurul lucru care mă interesa era când se țin Jocurile Olimpice. Nu se știa nimic. Mă gândeam că dacă nu se mai țin, dacă mă mai țin pe mine balamalele. Erau prea multe incertitudini și am zis gata, a doua zi m-am oprit. Nu am mai făcut nimic”, a declarat Marian Oprea la AS.ro LIVE.

Reclamă

Marian Oprea a pus cuiele-n cui

Nu regret că m-am retras. Dacă era totul normal cred că mă calificam. De asta mai eram pe stadion, să ajung la Tokyo. Dacă nu te setezi într-un anumit fel, ai șanse mult mai mici”, susține Marian Oprea.

Reclamă

17,81 este recordul lui Marian Oprea. Recordul mondial la triplusalt este de 18.29.

Recordul mondial la triplusalt este de 26 de ani. Sunt șanse să cadă recordul. E un pic mai dificil, dar nu e imposibil. În ultimii 4-5 ani au fost mai mulți băieți care au sărit peste 18 metri”, a mai spus Marian Oprea la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
Gabriela Szabo deplânge soarta atletismului românesc: "Ne ducem doar să participăm"
Atletism • 20 mart., 19:00
Gabriela Szabo deplânge soarta atletismului românesc: „Ne ducem doar să participăm”! Ce a spus despre Jocurile Olimpice
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei
Darius Râpă va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30
Alte sporturi • 13 mart., 11:00
AS.ro LIVE | Darius Râpă a fost invitatul lui Dan Pavel. Povești de senzație din lumea escaladei sportive