Închide meniul

Marius Balogh, mesaj emoţionant în miez de noapte, după finala CE de minifotbal! Tricolorul, în lacrimi: „Vă iubesc”

Alex Masgras Publicat: 9 iunie 2024, 9:11

Reclamă
Marius Balogh, mesaj emoţionant în miez de noapte, după finala CE de minifotbal! Tricolorul, în lacrimi: „Vă iubesc

Marius Balogh, mesaj emoţionant în miez de noapte, după finala CE de minifotbal! Tricolorul, în lacrimi: "Vă iubesc"

Marius Balogh / Federaţia Română de Minifotbal

Marius Balogh a transmis un mesaj emoţionant în miez de noapte, după finala CE de minifotbal. România a pierdut dramatic ultimul act, cu Serbia, la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 1-1 în timpul regulamentar, Serbia s-a impus cu 10-9 la loviturile de departajare şi a devenit campioană europeană.

Marius Balogh, mesaj emoţionant în miez de noapte, după finala CE de minifotbal! Tricolorul, în lacrimi: „Vă iubesc”

Marius Balogh a ratat prima lovitură a României. Cu toate acestea, ratarea românului nu a fost decisivă, în condiţiile în care Neacşa a apărat penalty-ul imediat următor.

La scurt timp după încheierea partidei, cu ochii în lacrimi, Marius Balogh a postat un mesaj emoţionant pe contul său de Facebook:

„Dumnezeu le așaza pe toate așa cum trebuie și la timpul lor! Mulţumesc tuturor pentru sutele de mesaje și susținerea voastră, am să îmi fac timpul pentru toți! Vă iubesc! HAI ROMÂNIA!”, a scris Mircea Balogh, pe contul său de Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Câţi bani ar fi câştigat tricolorii din naţionala României de minifotbal dacă ar fi devenit campioni europeni

În cazul în care ar fi câştigat marea finală, fiecare tricolor ar fi primit suma de 500 de euro, scrie digisport.ro.

Echipa naţională de minifotbal a României a pierdut sâmbătă seara, la Sarajevo, finala Campionatului European de minifotbal 2024, cedând la lovituri de departajare în faţa Serbiei.

Reclamă

România este vicecampioana Europei la minifotbal după o finală plină de suspans în compania Serbiei. Adversarii au deschis scorul în minutul 21, prin Ignjic, apoi Andrei Balea a egalat în minutul 36 şi la capătul celor 50 de minute regulamentare scorul a rămas egal, 1-1.

S-a trecut la lovituri de departajare, unde sârbii au înscris primii. Apoi Balogh a ratat pentru România, Ionuţ Neacşa a apărat şi Şumălan a egalat la 1. Din acel moment s-a mers cap la cap până la scorul de 10-9 pentru sârbi, când Iulian Sâplăcan a şutat pe lângă poartă şi Serbia s-a impus, câştigând titlul european.

România, care are şase titluri europene în palmares (ultimul în 2015), a pierdut ultimele trei finale la EMF EURO, 2018 la Kiev (1-4 cu Cehia), în 2022 la Kosice (0-1 cu Azerbaidjan) şi acum la Sarajeva (9-10 cu Serbia). România, care deţine titlul mondial la minifotbal, s-a aflat la a treia finală consecutivă de Euro pe care o ratează. România a reuşit în 2023 să devină şi campioană mondială la minifotbal. „Tricolorii” au învins-o atunci în finală tot pe Kazahstan, şi tot la loviturile de departajare.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:59

Spania – Germania LIVE TEXT, ora 19:00! Confruntare „şoc” în sferturi la EURO 2024. Echipele de start

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Marii Britanii e ACUM, în AntenaPLAY

17:46

Cristi Manea e supărat pe fosta echipă, CFR Cluj: „Am pierdut EURO din cauza lor. Așa e în România”

17:41

EXCLUSIVEdi Iordănescu le-a dat răspunsul final arabilor, după ofertele primite! Decizia luată de selecţioner

17:28

Cristi Chivu, cerut la echipa naţională, după plecarea lui Edi Iordănescu! Propunere clară pentru FRF: „Prima opţiune!”

17:10

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 5 iulie

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și