Închide meniul
Video

Marius Lăcătuş deschide balul la AS.RO LIVE! Idolul steliştilor, pregătit să facă spectacol alături de Cătălin Oprişan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2020, 17:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:55

De ce e Ghencea templu, cum a ajuns Lăcătuş idolul steliştilor, dar şi povestea penalty-ului bătut cu sânge rece la Sevilla! Toate aceste subiecte vor fi discutate în prima emisiune AS.RO LIVE, vineri dimineaţă, de la 10.30, pe site-ul AS.ro… cu Lăcătuş invitat de onoare.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuş, primul invitat la AS.RO LIVE

"Pentru cei care îşi doresc să fie în top, să fie numărul 1", asigură Marius Lăcătuş!

De luni până vineri, în fiecare dimineaţă pe AS.ro, Cătălin Oprişan e titular în meciul interviurilor cu aşi din sport şi nu numai. AS.RO LIVE e în direct pe telefon, tabletă sau direct pe televizor, de pe site-ul AS.ro. 

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și