Închide meniul

Marta Bassino, schioarea care iubește soarele! Sportiva are un corp perfect pe care și-l etalează la plajă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2021, 16:58 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Marta Bassino, schioarea care iubește soarele! Sportiva are un corp perfect pe care și-l etalează la plajă

Instagram Marta Bassino

Marta Bassino face senzație la sală

Marta Bassino tocmai a încheiat un sezon competițional senzațional. Și-a îmbogățit palmaresul cu titlul de campioană mondială la slalom paralel și slalom gigant. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marta Bassino, schioarea cu un corp perfect

Marta e regină pe zăpadă, dar îi place să se relaxeze la soare. Antrenamentele din sala de fitness o ajută să-și mențină corpul în cea mai bună formă. Rezultatele le etalează la plajă!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Bassino (@martabassino)

"Îmi plac mai mult antrenamentele aerobice. Le ador mai mult decât cele de rezistență", a spus Marta Bassino, pentru Gazetta dello Sport.

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Bassino (@martabassino)

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă la fel ca Marta Bassino! În perioada 9 aprilie – 7 mai îţi oferim 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii AICI la concursul WorkOUT from Home.

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci mișcare, nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Am oferit deja un premiu, dar mai poţi câştiga un aparat Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Reclamă 4 / 0/3

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și