Închide meniul

Medalie pentru Alexandru Bologa la Jocurile Paralimpice! Românul s-a calificat în finală la categoria -73 kg J1!

Publicat: 6 septembrie 2024, 13:54

Reclamă
Medalie pentru Alexandru Bologa la Jocurile Paralimpice! Românul s-a calificat în finală la categoria -73 kg J1!

Medalie pentru Alexandru Bologa la Jocurile Paralimpice!

Alexandru Bologa / Facebook Agenţia Naţională pentru Sport

Medalie pentru Alexandru Bologa la Jocurile Paralimpice! Alexandru Bologa s-a calificat, vineri, în finală la para-judo, -73 kg, categoria J1, la Jocurile Paralimpice de la Paris. Bologa are, astfel, asigurată cel puţin medalia de argint la Jocurile Paralimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bologa l-a învins în semifinale pe brazilianul Harlley Damiao Pereira Arruda. Anterior, a trecut de judoka din Uzbekistan, Shokhrukh Mamedov, cu un scor categoric de 10-0. După 3:37 minute, victoria a fost obţinută printr-un Ippon perfect.

Medalie pentru Alexandru Bologa la Jocurile Paralimpice! Românul s-a calificat în finală la categoria -73 kg J1!

Bologa l-a învins în semifinale pe brazilianul Harlley Damiao Pereira Arruda, prin waza-ari. După două medalii de bronz, la Rio 2026 şi Tokyo 2020, Bologa va lupta la Paris pentru aur.

Pentru aurul paralimpic, Alexandru Bologa va lupta cu Yergali Shamey, din Kazahstan.

Alexandru Bologa a reușit să se califice în finala categoriei -73 kg J1 la Jocurile Paralimpice! România are medalie la Paris 2024!

Reclamă
Reclamă

După un meci dificil împotriva brazilianului Pereira Arruda, Alexandru a câștigat cu scorul de 1-0, obținând un Waza-Ari decisiv.

Cu o determinare extraordinară și un spirit de luptător pe care deja i-l cunoaștem, Alexandru ne reprezintă cu mândrie pe scena mondială, visând la aurul paralimpic! După două medalii de bronz, la Rio 2026 și Tokyo 2020, Alex îl merită pe deplin!

Bravo, Alex! Felicitări, Tamas Gergely! Hai, România!”, a transmis Agenţia Naţională pentru Sport, pe Facebook.

Reclamă

Tot la para-judo, Daniel Vargoczki l-a fost învins în sferturi la -73 kg J2 de Giorgi Kaldani, din Georgia. Meciul s-a încheiat cu scorul de 10-0, după un Ippon executat în 2 minute şi 12 secunde. Vargoczki va evolua în recalificări cu francezul Nathan Petit.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:45

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

15:34

Sold out la Kosovo – România! Cine îi va susţine pe tricolori din tribune, după sancţiunea UEFA

15:23

Ce se întâmplă cu Sidibe, după ce transferul la FCSB a picat! Adrian Mititelu a făcut anunțul: „Până luni se rezolvă!”

14:31

FCU Craiova a prezentat oficial doi jucători! Adrian Mititelu, asalt pe piaţa transferurilor!

14:30

EXCLUSIVAlbion Rrahmani, mesaj direct pentru Dan Șucu după plecarea de la Rapid: „Mereu îmi voi aminti de asta!”

14:17

Cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers! Singura variantă salvatoare pentru fiul „Regelui”: „Atunci vor exista oferte!”

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1! Florin Maxim, varianta de rezervă în cazul unui refuz al „Briliantului” 6 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică
Citește și