Închide meniul

Mici, dar iuţi! România, în top la Napoli / Fenomenul nr. 1 din motorsportul din România face legea şi în ţara kartingului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 martie 2021, 11:10 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Mici, dar iuţi! România, în top la Napoli / Fenomenul nr. 1 din motorsportul din România face legea şi în ţara kartingului

Românii au făcut spectacol în Italia

A 23 -a ediţie a Trofeului Grifonului de la Napoli din acest weekend a inaugurat noua faţă a track-ului de la Sarno. România a avut din nou o participare importantă la cea de-a treia competiţie importantă din acest an, 7 piloţi din 90 fiind din ţara noastră. Alături de italieni, ruşi şi polonezi, românii au fost în top. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei echipe de karting din ţară au inaugurat noul look al circuitului şi pregătesc astfel a treia etapă de WSK ce va avea loc în acest weekend tot la Sarno: Glustar Racing (David Cosma Cristofor, Bogdan Cosma Cristofor, Dinu Stroescu, David Dragan), Zoe Potolea şi Costin Ion (Real Racing), Albert Sandu (ABAS). 

Bogdan Cosma Cristofor, puştiul delegaţiei (9 ani) a reuşit cel mai bun rezultat la Mini, într-o cursă ce a fost sub semnul întrebării din pricina vremii nevaforabile. “A fost vânt puternic… o furtună cu care nu ne-am mai întâlnit până acum la curse. Mă bucur că am terminat şi mi-am făcut un bun antrenament pentru cursa din weekendul acesta de WSK, tot aici la Sarno. Sper să nu se supere fratele meu, dar de data asta am fost mai bun decât el (n.a David)”, a glumit “Sesy”, care a terminat în prima jumătate a clasamentului. 

“Îl felicit pe colegul meu Dinu (n.a. Stroescu) care a reuşit cel mai bun rezultat la Junior. Bravo lui că a prins primii 10 în finală. Eu cred că şi alţi băieti români ar fi reuşit rezultate mai bune dacă vremea nu era aşa rea”, recunoaşte “Sesy”.

Ultimul român care a câştigat competiţia de la Napoli, Trofeul Grifonului, la o clasă a fost Marcu Dionisios (SINED Motorsport). Acesta reuşea să se impună în 2011 la clasa Mini. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și