Închide meniul

Mihai Stoica l-a comparat pe David Popovici cu Messi şi Ronaldo! Atac la CSA Steaua: „Nu au vrut să-l ţină pe acest fenomen!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iunie 2022, 21:58

Mihai Stoica l-a comparat pe David Popovici cu Messi şi Ronaldo! Atac la CSA Steaua: „Nu au vrut să-l ţină pe acest fenomen!

Mihai Stoica a anunţat un nou transfer la FCSB

Profimedia

Mihai Stoica l-a comparat pe David Popovici cu Messi şi Ronaldo, după ce înotătorul de 17 ani a devenit campion mondial la 200 de metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Mihai Stoica nu a ratat ocazia de a-i ataca pe cei de la CSA Steaua. Anul trecut, David Popovici a plecat de la CSA Steaua la Dinamo, provocând o undă de şoc în sportul românesc.

Mihai Stoica l-a comparat pe David Popovici cu Messi şi Ronaldo

La sporturile de echipă te mai poţi antrena aşa… Poţi să o mai dai că nu te-ai simţtit bine, aici trebuie să tre antrenezi, nu poţi să te antrenezi prost. Eu zic că aşa cum spunem că ne bucurăm că suntem contemporani cu Messi, cu Ronaldo, să spunem că suntem bucuroşi că suntem contemporani cu David Popovici. 

Acestui sportiv, cei de la CSA Steaua, care plătesc cu milioane din buget sportivi anonimi… Nu au vrut să-l ţină pe acest fenomen şi a ajuns la Dinamo„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

David Popovici a lăsat-o pe Steaua pentru Dinamo

David Popovici, puștiul minune al natației românești, a semnat cu Dinamo în septembrie 2021. Trecerea lui Popovici la Dinamo a fost prezentată ca o super-lovitură dată de clubul din Ştefan cel Mare.

Reclamă

„Super-transferul anului. Înotătorul David Popovici a ales Dinamo! Cel mai talentat înotător român din noua generație, David Popovici (17 ani), se alătură celui mai titrat club sportiv al României.

Multiplul campion european de juniori, una dintre marile surprize ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo, unde a fost la numai două sutimi de medalia de bronz la 200 metri liber, își va continua cariera la Dinamo. Alături de el va veni și antrenorul Adrian Radulescu. Mai multe detalii, într-o conferința de presă pe care o vom organiza in curând!”,  comunica CS Dinamo în momentul în care Popovici a semnat.

David Popovici, prima reacție după ce a devenit campion mondial la 200 de metri liber

„Sunt absolut obosit. Piscina e foarte rapidă. M-a ajutat faptul că oamenii pe care îi iubesc m-au privit și cei de acasă au crezut în mine. O să mă refac, treaba nu e terminată, încă mai am foame pentru performanță”, a spus David Popovici, citat de aquatics.eurovisionsports.tv.

Reclamă 4 / 0/3

Tânărul de 17 ani a adus primul titlu mondial în bazin olimpic pentru înotul masculin românesc. România mai avea până acum două medalii de aur, cucerite de Tamara Costache (50 m liber, 1986) şi Diana Mocanu (200 m spate, 2001). Bilanţul României la Mondiale este acum de trei medalii de aur, una de argint şi şase de bronz.

David Popovici a fost urmat în finală de sud-coreeanul Sunwoo Hwang, 1 min 44 sec ȘI 47 de sutimi, în timp ce medalia de bronz a revenit britanicului Tom Dean, în 1 min 44 sec și 98 de sutimi.

Rezultatele din finala Campionatului Mondial în proba de 200 de metri liber

1. Popovici (ROU) – 1:43,21
2. Hwag (KOR) – 1:44,47
3. Dean (GBR) – 1:44,98
4. Kibler (USA) – 1:45,01
5. Auboeck (AUT) – 1:45,11
6. Smith (USA) – 1:45,16
7. Martens (GER) – 1:45,73
8. Winnington (AUS) – 1:45,82

AS.com: „David Popovici a deschis o nouă eră! Parcă ar fi venit dintr-un viitor în care oamenii sunt amfibieni”

Publicația spaniolă AS a reacționat după ce David Popovici a devenit campion mondial la natație în proba de 200 de metri liber. Spaniolii au avut o adevărată reverență în fața înotătorului român.

„Popovici a deschis o nouă eră”, e titlul dat de AS.com după performanța lui David Popovici. Spaniolii sunt uluiți de maniera de înot a puștiului român.

„Înotătorul român în vârstă de 17 ani tranformă în realitate toate previziunile. Viitorul lui este înfricoșător. El a luat aurul cu o altă mușcătură gigantică de rechin. Popovici începe o nouă eră la Budapesta. Înotul lui nu are limite, parcă ar fi venit dintr-un viitor în care oamenii sunt amfibieni.

Românul are cântare. Alunecă prin piscină cu puțin efort, fără să schimbe ritmul, cu o naturalețe uimitoare. Face parte din acel grup de sportivi care impresionează la prima vedere. Din prima clipăm Arena Duna din Budapesta și-a pus ochii pe acel bărbat înalt, brunet, cu aspect încă tineresc, care a înotat pe culoarul 4„, a scris as.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și