Închide meniul
Video

Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce libianul l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 martie 2024, 23:05

Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing

Mike Tyson şi Saad Fathi, după Fight Nation Premium Boxing / Captură Antena Sport

Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing. Fostul mare campion american a fost prezent în tribune în Libia, acolo unde a avut loc Gala care a fost LIVE STREAM în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două CO-Main Events au fost Khalil El Hadri cu Oscar Richard Duge şi Saad Fathi cu Adana Kone.

Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing

Într-una dintre atracţiile serii, Saad Fathi a câştigat prin KO meciul cu Adana Kone, iar pugilistul de 24 de ani a sărbătorit victoria alături de miile de fani prezenţi în arena din Libia.

Gala Fight Nation Premium Boxing a avut şi un invitat special. Marele Mike Tyson a fost prezent în tribune şi a urmărit acţiunea din ring. După ce Saad Fathi l-a făcut KO pe Adana Kone, tânărul de 24 de ani a avut parte de un moment pe care îl va ţine minte toată viaţa: a fost felicitat de unul dintre cei mai mari pugilişti din istorie.

Fight Nation Premium Boxing a fost LIVE STREAM în AntenaPLAY

În Main Event, am avut parte de o luptă între Bilel Jkitou (palmares 18-2) cu Pius Salmon Mbenda (palmares 9-2). Toate privirile le-a atras Mike Tyson, cel care a fost în tribune.

Reclamă

„Bună ziua, oameni din lumea boxului! Îmi face plăcere să vă anunţ că voi fi prezent la Benghazi, în Libia, la gala de box Fight Nation Premium Boxing. Va fi o gală spectaculoasă, pe 1 martie”, a spus Tyson, înaintea galei, citat de marca.com.

Dictatorul Muammar Gaddafi a interzis boxul în Libia din 1979 până în 2011, atunci când a fost repusă în funcţie şi federaţia naţională de box.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și