Închide meniul

Milionarul care a ajuns să măture pe străzi. "Poţi să îmi faci poze, nu mă deranjează"

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2021, 5:33 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Reclamă
Milionarul care a ajuns să măture pe străzi. "Poţi să îmi faci poze, nu mă deranjează"

infobae.com

Luis Lazarte mătura pe străzi

De atunci, viaţa lui s-a schimbat radical. E a ajuns să se trezească la 3:30 dimineaţa, la 49 de ani, pentru a munci. Şi este recunoscător că poate strânge bani din asta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă vrei să îmi faci poze, totul e ok, nu mă deranjează, dar nu vreau să vorbim despre box. M-au aruncat ca pe un câine. Putem vorbi despre viaţa mea de atlet. Particip la maraton cu soţia mea şi mă descurc chiar bine", a spus Lazarte, citat de infobae.com.

Luis Lazarte a fost exclus din box, în 2012

Argentinianul a deținut titlul mondial IBF, dar totul s-a schimbat în 2012, la finalul meciului pierdut cu Johnriel Casimero, în care acesta a folosit mai multe lovituri interzise şi chiar şi-a muşcat adversarul de două ori. 

Pe lângă lupta pierdută, la final, acesta şi-a instigat fanii şi oamenii apropiaţi la bătaie cu poliţia şi cu stafful lui Casimero. Aceste gesturi i-au adus sfârşitul carierei. El a fost suspendat pe viaţă şi a mai participat la nişte lupte demonstrative până în 2014. 

Poreclit "El Mosquito", Luis Lazarte a rărămas cu 52 de victorii, 18 prin KO, în cariera care adunat 67 de lupte. El a fost învins de 12 ori. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și