Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Miss Fitness Universe! Anca Bucur, poveste de film! ”Vreau să fiu legendă!” Cum i-a uimit pe americani: ”Am ajuns singură în Miami!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 30 iunie 2021, 15:08

Miss Fitness Universe! Anca Bucur, poveste de film! ”Vreau să fiu legendă!” Cum i-a uimit pe americani: ”Am ajuns singură în Miami!”

AS.ro LIVE

Anca Bucur, Miss Fitness Universe

Miss Fitness Universe a mers la Deva de la 8 ani. Anca Bucur a fost colegă de clasă cu Cătălina Ponor. Născută în 1987, Anca s-a apucat de la 3 ani de balet. Ulterior a trecut la gimnastică. Sportiva și colegele sale avea un program spartan, ca în Armată

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am început de la 3 ani, la balet. Am fost foarte activă. La 7 ani și jumătate m-am mutat la Deva la gimnastică. Când am ajuns acolo am fost peste 600 de fete să intrăm în noul an școlar. Mama m-a susținut, a ținut la visul meu. Mă bucur că m-au susținut.

De la 8 ani am rămas singură într-un cămin de fete, cu un program de Armată. Ne trezeam de la ora 6 dimineață. Eram 300 de fete în total, stăteam 10 în cameră. Mai duceam câțiva ani gimnastica. Am fost în aceeași clasă cu Cătălina Ponor”, a povestit Anca Bucur la AS.ro LIVE.

Miss Fitness Universe

După ce a fost nevoită să renunțe la gimnastică, Anca Bucur s-a apucat de fitness. Românca a câștigat de șase ori titlul de Miss Fitness Universe. Aceasta a povestit la AS.ro LIVE cum a ajuns pentru prima dată în America, singură într-o altă lume.

Reclamă

Am început singură. Primul costum l-am cumpărat de la second-hand. Am mai pus eu niște paiete pe el. M-am trezit în top 5, din 100 de fete. A fost în Miami. Sala era plină, toate cu hairstylist, cu designeri, eu singură. Am ajuns în aeroport, mă uitam pe hartă, să iau trenul să ajung. Dar am trecut peste toate.

Îmi aduc aminte că un fotograf renumit din America m-a văzut după competiție și mi-a zis: Hey, tuturor celor din industrie le plac campionii, să nu lași asta să treacă. Am zis ok. Am zis să fac ceva. La mine lucrurile au venit natural”, a mai spus Anca Bucur.

Anca Bucur: ”Vreau să fiu legendă”

Anul ăsta ce mai vrei?” a fost întrebată Anca Bucru de americani, după ce a luat cinci titluri de Miss Fitness Universe. ”Vreau să fiu legendă”, a venit replica româncei.

Reclamă 4 / 0/3

Singurele mele apariții au fost când mai câștigam câte un trofeu. Nu am fost văzută de foarte mulți, dar cei care m-au văzut, m-au apreciat. A venit o copertă, asocierea cu branduri mari. A fost calitate, nu cantitate.

Înainte de a câștiga al șasele trofeu, trebuie să trecem pe la vreo 10 oameni. La un momentdat ajung la unul dintre ei și zice: anul ăsta ce mai vrei. Vreau să fiu o legendă”, a dezvăluit Anca Bucur.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Anca Bucur a fost invitată la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:00 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și