Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Miss Univers România 2021 a făcut volei de performanță și ne-a reprezentat la Miss World 2021! Carmina Cotfas și-a spus povestea: ”Voleiul te formează, fizic!”

Silviu Corneanu Publicat: 21 martie 2022, 15:48 / Actualizat: 22 martie 2022, 15:12

Miss Univers România 2021 a făcut volei de performanță și ne-a reprezentat la Miss World 2021! Carmina Cotfas și-a spus povestea: ”Voleiul te formează, fizic!”

Miss Univers România 2021, Carmina Cotfas se implică în acte caritabile

AntenaSport

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Carmina Cotfas a fost invitată la AS.ro LIVE

Miss Univers România 2021 a fost invitată la AS.ro LIVE. Carmina Cotfas și-a spus povestea și a dezvăluit de ce a renunțat la volei, pentru modă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am făcut volei timp de cinci ani, cred că au fost cei mai frumoși ani ai copilăriei mele. Totul a fost spontan. Un antrenor de volei mergea prin școli să adune fete, pe care le vedea mai înalte, cu o constituție mai atletică. Nu știam despre ce este vorba. Nu știam ce presupune un sport de performanță.

Am avut niște emoții. Colegele erau la un nivel foarte mare. Eu, când am început, nu eram în stare să dau peste fileu, de la trei metri. După cinci ani, deja dădeam în aut. Ca să vezi ce transformare. Am început pe la mijlocul clasei a 8-a, am terminat după liceu. La facultate, am încercat la U Cluj, dar am lăsat-o la o parte și mai joc așa ocazional câte un volei.

Reclamă

Când trec pe lângă sală, îmi aduc aminte de toate antrenamentele pe care le-a făcut. Voleiul te formează, fizic. Faci o constituție atletică. În clasa a 8-a aveam 1,74, iar acum, cu ajutorul voleiului am ajuns la 1,81. E bine unde sunt”, a declarat Carmina Cotfas la AS.ro LIVE.

Carmina Cotfas a prezentat la Milano

Miss Universe România 2021 și-a îndeplinit visul. Carmina a ajuns să prezinte în săptămâna modei la Milano. Cotfas reprezintă cu mândrie România, iar la finala Miss World Universe a purtat un costum național, inspirat din cele purtate de Regina Maria.

Reclamă

Tot în școală am început și modeling-ul, iar după șapte ani, am ajuns să prezint la Milano, la Fashion Week, în cadrul celui mai mare festival din lume. În capitala modei, a fost o onoare să fiu acolo. Ca și model, cred că să ajungi să prezinți la Milano, e una dintre cele mai mari realizări pe care le ai.

În finala Miss Universe, care a avut loc în decembrie anul trecut, am purtat costumul național. Un costum cu inspirație din costumele purtate de Regina Maria. Un costum care poartă tributul adus Reginei Maria. A fost un personaj pe care eu îl văd emblematic pentru istoria noastră”, a povestit Carmina Cotfas la AS.ro LIVE.

Carmina Cotfas se implică și în acte de binefacere. În luna noiembrie va organiza la Cugir un eveniment caritabil , iar banii strânși vor merge către crucea roșie și copiii nevoiași.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei
Darius Râpă va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30
Alte sporturi • 13 mart., 11:00
AS.ro LIVE | Darius Râpă a fost invitatul lui Dan Pavel. Povești de senzație din lumea escaladei sportive
AS.ro LIVE | Reportaj exclusiv cu Zeljko Kopic de la 10:30. Dezvăluiri superbe ale antrenorului lui Dinamo
Liga 1 • 7 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Reportaj exclusiv cu Zeljko Kopic. Dezvăluiri superbe ale antrenorului lui Dinamo