Închide meniul

Moment horror într-o sală de forţă! A ajuns direct la spital. Medicii l-au operat timp de trei ore

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 martie 2021, 19:02 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Moment horror într-o sală de forţă! A ajuns direct la spital. Medicii l-au operat timp de trei ore

Instagram larrywheels

Ryan Crowley, accidentare horror sub privirile lui Larry Wheels

Ryan Crowley se pregătea alături de un celebru culturist din SUA. El a suferit o accidentare horror, iar Larry Wheels s-a grăbit să-i sară în ajutor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larry Wheels, şocat de accidentarea lui Ryan Crowley

"După cum puteţi vedea, accidentarea este devastatoare. Îi ameninţă cariera. El este din Marea Britanie, iar asigurarea sa medicală nu îi acoperă operaţia. Vă rog să ajutaţi un frate de-al meu să revină pe drumul cel bun şi să se întoarcă la singura sa pasiune adevarată", a scris Wheels pe contul de Instagram, unde a postat imaginile cu accidentul îngrozitor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larry (@larrywheels)

Ryan Crowley a reuşit să se opereze. Timp de trei ore s-au chinuit medicii să-i refacă tendonul şi să-i prindă muşchiul înapoi pe os.

"Operaţia a fost un succes. Muluţumim tuturor celor care au contribuit", a transmis Larry Wheels de lângă patul de spital pe care se recupera sportivul britanic.

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larry (@larrywheels)

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și