Închide meniul
VIDEO

Moment incredibil cu David Popovici la Europene! A crezut că s-a terminat cursa şi s-a oprit mai devreme cu două bazine. Ce s-a întâmplat după

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 12:46 / Actualizat: 2 noiembrie 2021, 14:13

Moment incredibil cu David Popovici la Europene! A crezut că s-a terminat cursa şi s-a oprit mai devreme cu două bazine. Ce s-a întâmplat după

Profimediaimages

Când şi-a dat seama de gafă, a revenit în bazin, dar a fost prea târziu. Neatenţia l-a privat pe cel considerat unul dintre cei mai buni înotători din generaţia lui de accederea în finală. Chiar dacă a terminat seria lui pe locul 2, nu a fost de ajuns să intre în primii 16 timpi, din toate seriile. El mai are totuşi două curse, la 100 şi 200 metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi mai jos imaginile cu David Popovici (min 04:05)

CS Dinamo, detalii despre isprava lui David Popovici

„Tot azi, David Popovici și-a făcut încălzirea cu 400 metri liber, o probă încheiată cu ”stop” neprevăzut. David a condus detașat seria sa, dar s-a oprit după 14 bazine (din cele 16 totale). Și-a dat seama că mai e de tras, a reintrat în cursă, dar secundele pierdute l-au privat de intrarea în finală.

O mică eroare a unui mare campion, care nu arată altceva decât că David este la început de drum și încă învață, de la o cursă la alta. Și învață repede! ❤ Cândva, ne vom aminti amuzați că în cariera unui mare sportiv se întâmplă și mici accidente. Capul sus, David! Mai sunt încă două curse aici, la Kazan (100 și 200 m liber), plus alte câteva mii înaintea ta!”, se arată pe contul de Facebook al lui CS Dinamo.

Reclamă

Robert Glinţă s-a calificat în semifinalele probei de 50 m spate cu al şaselea timp din serii. Sportivul în vârstă de 24 de ani a evoluat în seria a treia şi, cu timpul de 23.23 secunde, a avansat în următoarea fază a probei.

Cum a reuşit CS Dinamo să îl transfere pe David Popovici de la rivala Steaua

Ionuţ Adrian Popa, preşedintele lui CS Dinamo, a explicat că transferul lui David Popovici s-a realizat datorită dorinţei tânărului înotător. Dinamoviştii nu au avut o ofertă de nerefuzat din cauza plafonului salarial, însă „istoria şi seriozitatea” au cântărit decisiv, a precizat oficialul.

„Nu a fost un „furt”. Toate negocierile şi relaţiile contractuale au fost stabilite în afara relaţiilor contractuale cu Steaua, în luna septembrie. Istoria clubului Dinamo şi seriozitatea au fost determinante şi l-au convins pe David să facă pasul spre noi. Nu cred că l-am atras financiar. Sunt anumite limite, oricum este plafonat salariul.

Reclamă 4 / 0/3

Noi ne bucurăm că am reuşit să aducem în curtea noastră un sportiv atât de galonat şi titrat. Ne-am amornizat conform cererii şi ofertei. Asta este datoria noastră. Cât voi fi preşedintele clubului, voi încerca să atrag tot ce înseamnă sportivi de calitate. Nu trebuie să existe această teamă”, a declarat Ionuț Adrian Popa, preşedintele CS Dinamo.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și