Închide meniul

Moment istoric în boxul mondial! Manny Pacquiao şi-a anunţat retragerea. Mesajul emoţionant al marelui campion

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2021, 9:42

Moment istoric în boxul mondial! Manny Pacquiao şi-a anunţat retragerea. Mesajul emoţionant al marelui campion

Manny Pacquiao şi-a anunţat retragerea

Profimediaimages

  • Manny Pacquiao are 42 de ani
  • Manny Pacquiao e campion mondial la opt categorii diferite

„Mi-e greu să accept că s-a încheiat cariera mea de boxer. Astăzi vă anunţ că mă retrag”, a spus Manny Pacquiao, într-un mesaj video postat pe Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Această declaraţie vine la zece zile după ce legendarul boxer, devenit erou naţional în Filipine, şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale din mai 2022.

„Celor mai înfocaţi fani şi celui mai important sport din lume, vă mulţumesc! Mulţumesc pentru toate amintirile minunate. Aceasta este cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodată, dar sunt împăcat cu ea. La revedere, boxului”, a scris el pe Twitter.

Reclamă

Manny Pacquiao şi-a anunţat retragerea din box

Manny Pacquiao, care a crescut pe stradă înainte de a deveni vedetă internaţională, şi-a anunţat candidatura la câteva săptămâni după ultima sa luptă profesionistă, o înfrângere suferită la 22 august, la Las Vegas, în faţa cubanezului Yordenis Ugas.

Reclamă

El şi-a început cariera profesionistă în ianuarie 1995 cu o bursă de 1.000 de pesos (19 dolari) înainte de a aduna o avere estimată la peste 500 de milioane de dolari.

Pacquiao, căsătorit, având cinci copii, i-a adus un omagiu special antrenorului său Freddie Roach, spunând că îl consideră un membru al familiei sale, un frate, un prieten.

Manny Pacquiao şi cariera în politică

Manny Pacquiao a intrat în politică în 2010, când a fost ales deputat, înainte de a deveni senator, în 2016. De-a lungul timpului, el a stârnit controverse cu declaraţiile sale în favoarea pedepsei cu moartea sau ostile homosexualităţii.

Reclamă 4 / 0/3

Campion mondial la opt categorii diferite, Pacquiao are în palmares 62 de victorii, din care 39 prin KO, opt înfrângeri şi două remize, performanţe cu care este considerat unul dintre cei mai mari boxeri din istorie.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: "Viața începe acolo unde se termină frica!"
Extra • 6 feb., 17:35
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: „Viața începe acolo unde se termină frica!”
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring
Avertismentul transmis de Conor McGregor din Arabia Saudită: ”Cu nimeni nu s-au purtat în halul ăsta”
FIGHT • 26 dec., 11:31
Avertismentul transmis de Conor McGregor din Arabia Saudită: ”Cu nimeni nu s-au purtat în halul ăsta”
McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo la gala de box ce a avut loc aseară la Riad. Cei doi au fost prezenți la evenimentul organizat de arabi.
FIGHT • 24 dec., 13:41
McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo. L-a luat de mână: ”Ia, mă, să văd ce ceas ai”
Anthony Joshua și Kubrat Pulev în timpul meciului de pe Wembley
FIGHT • 6 dec., 12:41
Super meciurile finalului de an! Joshua vs Wallin și Wilder vs Parker înainte de Crăciun