Închide meniul
Video

Momentul emoţionant în care s-a intonat imnul României pentru Loredana Toma, LIVE în AntenaPLAY

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 19:10 / Actualizat: 16 februarie 2024, 21:48

Reclamă

Momentul emoţionant în care s-a intonat imnul României pentru Loredana Toma

Loredana Toma / Captură AntenaPLAY

Momentul emoţionant în care s-a intonat imnul României pentru Loredana Toma, LIVE în AntenaPLAY. Românca a ocupat prima poziție pe podiumul de la Sofia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Campionatele Europene de haltere, Loredana Toma a cucerit două medalii de aur, la proba de 71 de kilograme. A terminat pe primul loc la proba de smuls, dar și în clasamentul general. Competiția de la Sofia se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Momentul emoţionant în care s-a intonat imnul României pentru Loredana Toma, LIVE în AntenaPLAY

După performanță, Loredana Toma a participat la festivitatea de premiere. Fiind pe prima poziție a podiumului, imnul României a răsunat în sala de la Sofia. Sportiva noastră se poate mândri cu un nou rezultat mare.

Loredana Toma este una dintre cele mai titrate halterofile din Europa şi a fost pusă şi pe afişul competiţiei. Românca a primit aurul pentru prestaţia senzaţională de la smuls. La aruncat s-a clasat pe 4, suficient pentru a fi pe primul loc şi în clasamentul general. Loredana Toma a obţinut o nouă mare performanţă pentru sportul românesc.

„Obiectivul meu este să îmi apăr titlul european şi, de ce nu, să fac un rezultat cât mai mare. Americanca este una dintre cele mai puternice adversare la categoria mea şi cred că va face un concurs interesant.

Reclamă

A fost şi este o motivaţie în plus, cred că sunt una dintre cele mai titrate sportive din Europa şi bănuiesc că de asta au decis să mă pună pe afiş. A fost plăcut să văd afişul. Nu sunt emoţii pentru calificarea la Jocurile Olimpice, important e să fiu sănătoasă”, a spus Loredana Toma, înainte de competiție.

Lotul României pentru CE de haltere de la Sofia

Cei 13 sportivi din lotul României pentru Campionatele Europene de la Sofia (12-20 februarie) sunt: Marian Cristian Luca (cat. 55 kg), Valentin Ionadi Iancu (cat. 61 kg), Tiberiu Ionuţ Donose (cat. 73 kg), Claudiu Sergiu Popa (cat. 96 kg), Paul Ioniţă (cat. 102 kg), Ioana Mădălina Miron (cat. 45 kg), Bianca Daniela Dumitrescu (cat. 45 kg), Mihaela Valentina Cambei (cat. 49 kg), Adriana Cosmina Pană (cat. 49 kg), Andreea Cotruţa (cat. 59 kg), Marinela Moroşan (cat. 59 kg), Loredana Elena Toma (cat. 71 kg) şi Alexandra Alexe (cat. 87 kg).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și