Închide meniul

Monica Csengeri, noi confesiuni despre copilăria grea pe care a avut-o: "Am cărat lemne în pădure cu tata!" Cu ce echipă din Liga 1 ţine

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 8:52 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Monica Csengeri, noi confesiuni despre copilăria grea pe care a avut-o: "Am cărat lemne în pădure cu tata!" Cu ce echipă din Liga 1 ţine

Monica Csengeri a avut o copliărie grea

Primul ei antrenor, Adrian Chivu, este cel care a dus-o la sală. Acesta a dezvăluit şi faptul că actuala campioană europeană cerşea pe străzile din Bistriţa pentru a supravieţui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am adus-o greu în sala de haltere. Cerşea pe pietonal în Bistriţa, e dintr-o familie tare amărâtă. Îi dădeam câte 5 lei, câte 10 lei să vină la sală", a povestit primul ei antrenor, Adrian Chivu.

Chiar şi Monica Csengeri a recunoscut că a avut o copliărie grea, în care a trebuit să facă şi "muncă de bărbaţi".

Viața mea a fost grea. Cum am ajuns la haltere? A venit antrenorul Adi Chivu și ne-a aliniat pe toți la școală. Ne-a luat și ne-a dus la antrenamente. Când au văzut cum ridic, s-au mirat puțin… Nu le venea să creadă… Apoi a început să-mi placă.

Am devenit atât de puternică, după ce am cărat lemne în pădure cu tata. Am tăiat și cărat tot felul de bușteni, brazi, nu mai știu ce exact”, a spus Monica Csengeri la Prosport.

Reclamă

Monica Csengeri urmăreşte si fotbalul şi o susţine pe FCSB în lupta nebună la titlu din Liga 1.

"Am fost a dracu de mică, mi-a plăcut să stau cu băieții, nu cu fetele. Mă plictiseam cu ele, cu băieții jucam fotbal și îmi plăcea să mă lupt cu ei. Eram cea mai bună dinre băieți.

Echipa mea de suflet este FCSB, iar fotbalistul preferat este Adi Popa. Îmi pare rău că nu mai este acum la echipă”, a mai spus Monica Csengeri, care nu se gândeşte la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Reclamă 4 / 0/3

Rămân la Bistrița orice s-ar întâmpla. Nu uit că m-au ajutat foarte mult și sunt recunoscătoare. Nu mă interesează Olimpiada de la Tokyo, important e că am luat renta viageră acum. Pentru mine e foarte important”, a mai spus halterofila. 

Monica Suneta Csengeri, 3 medalii de aur la Moscova

Viaţa ei se va schimba însă după performanţele din Rusia. Conform ziare.com, după cele trei medalii adjudecate, el va avea o rentă viageră lunară de 1.500 de euro.

Monica Csengeri, Mihaela Cambei şi Cosmina Pană au câştigat, sâmbătă, trei medalii de aur, două de argint şi una de bronz la Campionatele Europene de haltere, care se desfăşoară la Moscova.

Csengeri a obţinut aurul la smuls, aruncat şi total, la categoria 49 kg. La aceeaşi categorie, Mihaela Cambei a ocupat locul doi la aruncat, 4 la smuls şi 3 la total. Cosmina Pană a câştigat medalia de argint la stilul aruncat, la categoria 45 kg. La total, Pană a încheiat pe 4, iar la smuls pe 5. Bianca Dumitrescu s-a clasat pe locul 6 la total (6 smuls, 7 aruncat).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și