Închide meniul

Muto a dat Olimpiada de la Tokyo pe ”silențios”. Spectatorii nu au voie să țipe!

Cătălin Oprișan Publicat: 14 noiembrie 2020, 15:19 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Muto a dat Olimpiada de la Tokyo pe ”silențios”. Spectatorii nu au voie să țipe!

Hepta

Toshiro Muto studiază posibilitatea de a trece Jocurile Olimpice pe modul silențios

  • Sportivii nu vor sta în carantină 14 zile
  • Fanii nu au voie să-și încurajeze vocal favoriții

Organizatorii au anunțat că încă lucrează la măsurile de securitate, dar ceea ce se știe cu exactitate până în acest moment e că atleții, antrenorii lor și personalul auxiliar vor realiza un test coronavirus cu 72 de ore înainte de a ajunge în Japonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceea ce nu se cunoaște este cum vor fi ”tratați” spectatorii veniți din exterior, decizia în această privință urmând a fi luată anul viitor, în funcție de cum evoluează pandemia. Conform directorului executiv al Jocurilor Olimpice de la Tokyo, Toshiro Muto, carantina este ”imposibilă” în cazul spectatorilor.

În primăvara lui 2021 vom prezenta un plan pentru spectatori, inclusiv pentru cei care vin din afara Japoniei. E clar că nu putem impune o carantină de 14 zile, dar vom institui obligativitatea unui test înainte de plecarea spre țara noastră și în momentul ajungerii aici”, a spus Muto.

Reclamă

El a adăugat că echipa pe care o conduce studiază posibilitatea ca spectatorilor să le fie interzis… să țipe în interiorul stadioanelor, atunci când își vor încuraja favoriții, pentru evitarea transmiterii aerosolilor.

Pentru aceasta, de câteva luni, un ghid cu toate detaliile despre cum poți susține sportivii fără a țipa la meciurile de fotbal din Japonia a fost prezentat la toate partidele profesioniste, același lucru apărând și la baseball, un joc extrem de iubit în Japonia.

Reclamă

La Olimpiada de la Tokyo vin 206 țări!

La Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt așteptați 11.091 de sportivi din 206 țări, cu 339 de probe la 33 de sporturi. Din cauza pandemiei COVID-19, întrecerile programate anul acesta au fost mutate pentru 2021. Nu este prima oară când Tokyo organizează o Olimpiadă. În 1964, România a cucerit, aici, două medalii de aur (Iolanda Balaș și Mihaela Peneș), patru de argint și șase de bronz. Echipa de fotbal, cu Emeric Ienei în lot, a pierdut dramatic, în ”sferturi”, cu Ungaria, după ce ”Crăcănel” Constantin a ratat o lovitură de la 11 metri.

Presa sportivă imediat după calificarea echipei de fotbal la JO Tokyo, 1964

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
Tenis • 25 mart., 16:19
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris
Tenis de masă • 14 mart., 11:58
Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris: „Totul merge perfect. Mă pregătesc din greu”
Bernadette Szocs a avut prima reacţie după calificarea la Jocurile Olimpice
Alte sporturi • 21 feb., 21:36
Bernadette Szocs, după calificarea la Jocurile Olimpice: „Nu vrem să ne oprim aici!”. România face show LIVE VIDEO în AntenaPLAY
Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice, după Campionatele Mondiale pe echipe
Tenis de masă • 19 feb., 15:51
Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice, după Campionatele Mondiale pe echipe: „Asiaticele se feresc de noi”