Închide meniul

O legendă a României, mesaj pentru „stejari” înaintea debutului la Cupa Mondială de Rugby: „Vom reveni acolo unde am mai fost”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2023, 12:24

O legendă a României, mesaj pentru stejari” înaintea debutului la Cupa Mondială de Rugby: Vom reveni acolo unde am mai fost”

O legendă a României, mesaj pentru „stejari” înaintea debutului la Cupa Mondială de Rugby

Echipa națională de Rugby / Profimediaimages

O legendă a României, mesaj pentru „stejari” înaintea debutului la Cupa Mondială de Rugby. Ce le-a transmis componenților echipei naționale, înaintea partidei cu Irlanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va debuta la Cupa Mondială de Rugby împotriva Irlandei, într-o partidă care va avea loc la Bordeaux. Meciul va începe de la ora 16:30 și va putea fi urmărit în format live score pe As.ro.

O legendă a României, mesaj pentru „stejari” înaintea debutului la Cupa Mondială de Rugby. Hari Dumitraș are încredere în națională

Fostul selecționer și președinte al Federației Române de Rugby este de părere că echipa națională trebuie să facă o figură frumoasă la Campionatul Mondial, chiar dacă diferența de valoare dintre „stejari” și adversari este una foarte mare. Acesta a menționat că România trebuie să arate că știe să joace rugby, chiar dacă nu se poate bate de la egal la egal cu celelalte selecționate.

„Anul acesta, cred că cea mai importantă e comportarea, fiindcă foarte mulți se vor uita la sărbătoarea Cupei Mondiale, vor fi foarte mulți suporteri la meciuri și totul va fi analizat prin prisma comportamentului, volumului de joc, capacității de a te bate…

Avem ocazia, o dată la patru ani, să ne întâlnim cu națiunile mari din lume, deci este momentul să arătăm și noi că știm să jucăm! Pe urmă, noi încă nu putem emite pretenții să ne batem de la egal la egal, dar putem să arătăm o față frumoasă și să facem lumea să vorbească despre noi.

Reclamă

Va fi complicat pentru naționala României. Joacă împotriva unei echipe clasate în ranking-ul mondial pe locul 1, Irlanda, cu campioana mondială Africa de Sud, cu Scoția, care e foarte puternică România trebuie să facă multe investiții pentru a spera că, într-o zi, vom reveni acolo unde am mai fost.

Dar nu trebuie să trăim cu trecutul, vremurile s-au schimbat și această Cupă Mondială poate să ne dea ocazia să se vorbească despre rugby-ul românesc. Nu numai în România, ci peste tot”, a spus Hari Dumitraș, potrivit gsp.ro.

La turneul final organizat în Franța, România este componentă a Grupei B, alături de Scoția, Irlanda, Tonga și Africa de Sud. După duelul cu Irlanda, pentru „stejari” urmează partidele cu Africa de Sud (17 septembrie), Scoția (30 septembrie) și Tonga (8 octombrie).

Reclamă 4 / 0/3

Lotul României pentru Cupa Mondială

Pilieri: Alexandru Savin (CSA Steaua), Gheorghe Gajion (Stade Montois), Thomas Creţu (Stade Francais), Alexandru Gordaş (CS Dinamo), Costel Burţilă (RC Hyères Carqueiranne La Crau), Iulian Harţig (RC Bassin d’Arcachon)

Taloneri: Ovidiu Cojocaru (CS Dinamo), Robert Irimescu (CSM Ştiinţa Baia Mare), Florin Bărdaşu (CSA Steaua)

Linia a II-a: Adrian Motoc (Biarritz Olympique), Marius Iftimiciuc (US Carcassonne), Ştefan Iancu (CSM Ştiinţa Baia Mare)

Linia a III-a: Cristi Chirică (CS Dinamo), Andrei Gorin (RC Hyeres Carqueiranne La Crau), Vlad Neculau (SCM USV Timişoara), Dragoş Ser (CSA Steaua), Cristi Boboc (CSA Steaua), Florian Roşu (CSM Ştiinţa Baia Mare), Damian Strătilă (CSA Steaua)

Mijlocaşi la grămadă: Gabriel Rupanu (SCM USV Timişoara), Florin Surugiu (CSA Steaua), Alin Conache (SCM USV Timişoara),

Mijlocaşi la deschidere: Gabriel Pop (CS Dinamo), Tudor Boldor (CS Dinamo)

Aripi: Nicolas Onuţu (CS Vienne), Marius Simionescu (SCM USV Timişoara), Tangimana Fonovai (CSA Steaua)

Reclamă

Centri: Taylor Gontineac (Rouen Normandie), Jason Tomane (CSM Ştiinţa Baia Mare), Tevita Manumua (SCM USV Timişoara), Taliauli Sikuea (CSM Ştiinţa Baia Mare)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și