Închide meniul
Video

O româncă are o pasiune nebună. Aleargă pe stânci! A cucerit trei vârfuri din Făgăraş în mai puţin de două ore

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2020, 20:25

  • Denisa Dragomir practică skyrunning
  • Detaliile oferite de "crăiasa zăpezii"

Denisa, fata care a cucerit trei vârfuri din Făgăraş în mai puţin de două ore, se antrenează de două ori pe zi ca să-şi îndeplinească visul, un titlu mondial! Românca a trăit aventura vieţii în Alpi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa Dragomir zburdă pe munte

"Deja începuse să mă doară capul, aveam stări de ameţeală, de vomă, plus că am stat mult pe creastă la 3.200 metri şi nu am avut apă la mine. Am rămas fără apă şi m-am deshidratat extraordinar de mult", a dezvăluit Denisa Dragomir.

Denisa e dependentă de skyrunning. Alergările montane îi oferă experienţe de neuitat.

Reclamă

"În străinătate nu gaseşti oi pe traseu, dar la noi e ceva specific. Am văzut căprioare, cerbi. Dar cu urşi şi lupi sper să nu mă întâlnesc", a mai spus românca.

Denisa aleargă de cinci ani pe marginea râpelor.

Reclamă
"Sunt conştientă că orice pas greşit mă poate costa"

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Denisa Dragomir
Alte sporturi • 8 nov., 23:45
AS.ro LIVE | Denisa Dragomir a fost invitata lui Cătălin Oprișan! ”Crăiasa munţilor” a venit cu povești de senzaţie