Închide meniul
Video

Olimpicii se întrec în bucătărie. Monica Roșu a acceptat provocarea lui Marian Drăgulescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2020, 18:15

Chiar și în izolare, olimpicii români au găsit soluții pentru a demonstra că sunt cei mai buni. Se întrec la gătit! Marian Drăgulescu a dat startul, iar Monica Roșu nu a stat mult pe gânduri și i-a oferit un răspuns pe măsură. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Drăgulescu și Monica Roșu, adversari în bucătărie

În izolare, olimpicii României s-au mutat în bucătărie. Monica Roşu raspunde cu dulce la provocarea lui Marian Drăgulescu. 

"Ți-am acceptat provocarea…dar nu am de gând să gătesc salată. O să fac ceva dulce", a reacționat Monica Roşu.

Dubla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 a pregătit clătite cu banane. Nu s-a oprit la atât.

"Provocarea a luat sfârșit, am terminat de gătit desertul. La rândul meu, o provoc pe Larisa Iordache, că am auzit că a început să gătească, și pe Camelia Potec", a transmis băcăuanca.

Reclamă

Monica nu ducea lipsă de dulciuri nici când era gimnastă. Fetele aveau ascunzătorile lor în cantonament.

"Le-am descoperit în vechiul cămin în care stăteam. Tavanul era fals și se ridicau plăcile. Aveam ciocolată, biscuiti, orice! La un moment dat se ascundeau în vasul de la toaletă", a dezvăluit Monica Roșu. 

După ce și-a făcut pofta de clătite, campioana olimipcă de la Atena a ars caloriile în curtea casei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și