Închide meniul

Performanţă uriaşă! Ana Maria Brânză merge la Tokyo. Spadasina se va lupta pentru o nouă medalie olimpică

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2021, 18:33 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Performanţă uriaşă! Ana Maria Brânză merge la Tokyo. Spadasina se va lupta pentru o nouă medalie olimpică

Ana Maria Brânză, invitata lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE

Sputnik / Vladimir Astapkovich via Hepta

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a anunţat că Ana Maria Brânză se va lupta pentru o nouă medalie la Tokyo. Sportiva va ajunge la a cincea prezenţă la Jocurile Olimpice (23 iulie – 8 august). Spadasina a cucerit în 2016 medalia de aur, iar în 2008 pe cea de argint.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Team Romania 60! 
Spadasina Ana Maria Popescu e oficial calificată la JO Tokyo 2020.
Ea a terminat prima în ierarhia mondială a armei și s-a calificat la a 5-a sa ediție de Jocuri.
Ana a câștigat argint la Beijing 2008 și aur la Rio 2016. Ea a mai participat la edițiile de la Atena 2004 și  Londra 2012.
Bravoo, Ana! Team Romania e mândră de tot ceea ce reprezinți pentru sportul românesc! Și la vară să îți fie bine! Succes!"
, a anunţat COSR.

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ana Maria Brânză a dus o luptă infernală pentru a reveni pe planșă. "Am făcut școala de cârje"

Drumul spre o nouă calificare la Jocurile Olimpice nu a fost unul uşor pentru spadasină. Ana Maria Brânză a trecut prin momente dificile în 2020. Campioana olimpică de la Rio s-a operat la genunchi și a dus o luptă de "foc" pentru a se recupera.

"Încă lucrez să mă recuperez, operația suferită în luna mai îmi dă bătăi de cap…sau de picior. Ana încearcă să fie din nou sportivă și își dorește să revină la competiții. Știe că datoria ei e să își urmeze visul.

Reclamă

Accidentări am tot avut de-a lungul timpului, dar de această dată lucrurile au fost mai serioase decât mi-am dorit să cred. Un an de vacanță nu speram să am în viața asta și am luat această decizie. Competițiile cred că mă așteaptă pe mine.

La modul cel mai sincer, văd că piciorul are personalitate, dar nici eu nu mă dau bătută. Am început să învăț să merg din nou. Am făcut școala de șoferi pentru cârje, a fost frustrant pentru mine ca vreo trei săptămâni să depind de cineva. Mi-am dat seama câtă muncă este să faci un singur pas, la propriu vorbind. Provocarea e să revin pe planșă și o să mă lupt", a declarat Ana Maria Brânză pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ana Maria Brânză, calificată la Jocurile Olimpice
  • Spadasina a încheiat pe primul loc în ierarhia mondială

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și