Închide meniul
Video

Povestea Anei Dumbravă, cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume! Fotbalul, pasiunea ascunsă: „Ţineam cu Steaua”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2024, 21:17

Reclamă

Povestea fabuloasă a Anei Dumbravă, cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume

Ana Dumbravă a primit trofeul pentru al doilea an la rând / Instagram

S-a aflat care este povestea Anei Dumbravă, românca din Iaşi care a reuşit o performanţă spectaculoasă. Dacă n-ar fi ajuns cea mai bună jucatoare de Counter Strike din lume, Ana Dumbravă ar fi luat sigur Balonul de Aur… la fotbal! Ea a jucat fotbal de mică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la fratele mai mare cu 9 ani, Ana Dumbrava a moştenit pasiunea pentru jocuri pe calculator. Acum a fost aleasă, pentru al doilea an la rând, cea mai bună din lume la Counter Strike, jocul preferat al lui Denis Alibec.

Povestea Anei Dumbravă, cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume

Trofeul acesta a fost un vis! Chiar şi acum nu cred că, pentru a doua oară consecutiv, am obţinut acest titlu„, a spus Ana Dumbravă într-un interviu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Înainte să ajungă cea mai bună din lume pe calculator, Ana a dat goluri la fotbal. Ea a avut oferte de la echipe de top, când şi-a pierdut mama, dar n-a vrut să-şi lase singur tatăl.

Era destul de dificil să îmi părăsesc familia în acel moment al vieţii mele. Consider că puteam să ajung cel puţin în topul echipelor feminine de fotbal„, a transmis Ana.

Reclamă

Când nu e în cantonamente şi n-are antrenamente la Counter Strike, Ana se uită la meciuri de fotbal.

Obişnuiam să susţin foarte mult Steaua, când eram destul de mică… atunci când jucau Rădoi, Goian şi Nicoliţă„, a mărturisit tânăra.

Ana trăieşte din banii pe care-i câştigă din jocuri, dar studiază şi Ştiinţa şi Ingineria Materialelor la facultatea din Iaşi.

Reclamă 4 / 0/3

Recunosc că sunt o persoană foarte timidă. Ana jucătoarea este foarte diferită faţă de Ana care este persoana din faţa monitorului”, a recunoscut studenta de 24 de ani din Iaşi.

Ea va fi cu ochii si pe Nicolae Stanciu, Denis Alibec şi Ianis Hagi la EURO 2024.

Să ne facă mândri şi să ştie că noi, românii, suntem cei mai mari susţinători şi o să fim aproape de ei, oriunde!„, a fost mesajul Anei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și