Închide meniul
Video

Povestea fabuloasă a celui mai tânăr milionar din Sillicon Valley. E român, are 21 de ani și a fost exmatriculat de la școală

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 17:45

Reclamă

Născut la Botoşani, Sebastian Dobrincu e fost sportiv de performanţă. A ajuns campion mondial la karate, a jucat fotbal şi a făcut înot. El renunţat însă la sport și a plecat să facă bani în America. La 21 de ani, Forbes l-a numit cel mai tânar milionar din Sillicon Valley/ Sebastian deţine mai multe companii IT, este vlogger şi s-a apucat şi de cântat. Primele piese le-a scos cu Marius Moga, iar visul lui e să cânte alături de Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cred că ar fi mai interesant să ducem la alt nivel, să facem o piesă împreună. O compunem împreună. Găsim noi ceva la intersecția dintre sport, muzica și anteprenoriat, așa că dacă esti interesată, Simona, aștept să îmi dai un mesaj”, a spus Sebastian Dobrincu.

Sebastian a învăţat singur programare la 8 ani, iar primii bani i-a f[cut la 11 ani. El a refuzat cele mai tari companii din lume ca să dezvolte propriile afaceri. Nici de şcoală nu a avut timp, deşi era olimpic la informatică.

Ocupându-mi timpul tot mai mult cu job-ul ,nu am mai avut timp de concursuri și olimpiade, iar școlii nu prea i-a convenit. S-au aliat împotriva mea și au ajuns să mă exmatriculeze. Nu port niciun fel de pică școlii, e una extraordinară, eu mi-aș duce copiii acolo”, a mai spus Sebastian.

Pustiul milionar trăieşte acum în Los Angeles. Stie tot ce se intampla cu fotbalul sărac din Romania.

Reclamă
Reclamă 4

Problema cu Dinamo e că sunt stelist și nu cred că m-ar atrage așa mult să cumpăr Dinamo, cel putin cu intenții bune”, a mai spus Sebastian.

 

Reclamă
Recomandări

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:30

David Popovici şi ştafeta României, în finala de 4×100 m liber! Cursa pentru AUR, LIVE pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (20:45)

20:15

VideoDavid Popovici luptă pentru medalia de aur la 200m liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 19:36)

20:10

LIVE TEXTDanemarca – Anglia 1-1. Gol superb marcat de Hjulmand! Harry Kane, primul gol de la EURO 2024!

20:04

VideoDenis Popescu a ratat calificarea în finala probei de 50 m spate, la Campionatele Europene de Înot. Cursa a fost în AntenaPLAY

19:53

VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY

19:33

Radu Drăgușin poate ajunge la Inter Milano! Tottenham negociază un schimb surprinzător de jucători! Anunțul italienilor

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și