Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Povestea lui Mihai Nistor! ”The Rock” a ajuns în echipa lui De La Hoya: ”Am slăbit 20kg, m-am dus acolo pufos!” Prima întâlnire cu antrenorul din America: ”N-am venit aici să fac poze cu tine!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 3 august 2021, 13:47

Povestea lui Mihai Nistor! ”The Rock” a ajuns în echipa lui De La Hoya: ”Am slăbit 20kg, m-am dus acolo pufos!” Prima întâlnire cu antrenorul din America: ”N-am venit aici să fac poze cu tine!”

Povestea lui Mihai ”The Rock” Nistor

AS.ro

Povestea lui Mihai Nistor a fost dezvăluită chiar de pugilistul român la AS.ro LIVE. ”The Rock” a ajuns în America, la profesioniști, prin intermediul unui prieten din State, fost campion mondial. ”The Rock” Nistor a semnat cu De La Hoya și chiar s-a întâlnit cu fostul mare boxer în mai multe rânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un prieten de-al meu, avea un prieten, fost campion mondial, din America. Nu prea mi-a venit să cred pentru că am avut foarte multe discuții. Le-am zis la toți, aveam 28 spre 29 de ani, noi avem o expresie ”se apropie funia de par”, sunt moldovean, ce vrei? Bine, eu mai am :).

Le-am zis că ori trec în stil mare, ori stau liniștit. A venit oferta de la Oscar De La Hoya. Nu mi-a venit să cred, până am văzut contractul. Și acum m-am întâlnit cu el. La ultima gala”, a dezvăluit Nistor la AS.ro LIVE.

Povestea lui Mihai Nistor

”The Rock” are trei meciuri la profesioniști, toate câștigate prin KO.

E foarte greu la profesioniști. E diferit total. A fost foarte greu, trebuia să-l bat prin KO în prima repriză. E mare diferența între amatori și profesioniști. Dacă stai să te gândești nu e bine, boxezi pe automat.

Reclamă

Trebuie schimbate multe chestii. La primul meci, eram cam în ceață, eram pe pilot automat. Nu trebuie să gândești, nu ai timp, ai pierdut. La final am zis: mulțumesc, Doamne, că am scăpat de ăsta”, a povestit ”The Rock” Nistor la AS.ro LIVE.

Mihai Nistor a slăbit 20 de Kilograme

Nistor a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire cu antrenorul din America. ”The Rock” s-a dus acolo puțin mai pufos și a fost nevoit să slăbească 20 de kilograme.

Ca și sportivi, era sala plină. Când am ajuns acolo. Am pus geanta jos. Eu l-am căutat pe antrenor: am venit și eu aicișa :). E cu totul alt nivel. Aici, 15 ani am făcut antrenament dimineața, forță alergare, condiție fizică, iar seara box. Aici făceam invers. Zici că mă scoteai din priză. Era mai diferit.

Reclamă 4 / 0/3

M-a întrebat dacă vreau să fac antrenament, în prima zis. Erau băieți care nu voiau din prima, mă refer la sportivii noi. Eu ma zis că vreau, doar nu am ajuns până acolo să fac poză cu el. M-au primit bine, pentru ei nu contează de unde vii.

Am slăbit 20 de kg, într-o lună și trei săptămâni. Am slăbit pentru că m-am dus acolo pufos, rău. După, tot strângeam cureaua și tot îmi erau largi pantalonii. Simțeam că și papucii îmi sunt mari. Nu am mâncat cartofi, nu am mâncat paste, nu am mâncat dulce. Doar proteine și salată. Salată de spanac. Carne, de toate felurile, în afară de porc”, a mai povestit Mihai ”The Rock” Nistor la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Mihai ”The Rock” Nistor a fost invitat la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și