Închide meniul
EXCLUSIV

Prima reacţie a selecţionerului României, după ce naţionala de polo s-a calificat în play-off-ul Campionatului European!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 ianuarie 2024, 21:16

Reclamă
Prima reacţie a selecţionerului României, după ce naţionala de polo s-a calificat în play-off-ul Campionatului European!

Prima reacţie a selecţionerului României, după ce naţionala de polo s-a calificat în play-off-ul Campionatului European!

Bogdan Rath, la interviul de după meci / captura AntenaSport

Selecţionerul naţionalei României de polo, Bogdan Rath, a oferit declaraţii la finalul meciului România – Slovacia 8-7, LIVE în AntenaPLAY. România va juca împotriva Georgiei joi, de la ora 18:00, în meciul pentru sferturile de finală ale Campionatului European. Partida va fi LIVE tot în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul României, Bogdan Rath, a mărturisit la final că a văzut o anumită relaxare la jucătorii săi tineri în meciul cu Slovacia. „Tricolorii” au fost conduşi în cea mai mare parte a meciului, dar au reuşit să îşi adjudece victoria, întorcând scorul în ultimul sfert al meciului.

Prima reacţie a selecţionerului României, după ce naţionala de polo s-a calificat în play-off-ul Campionatului European!

Aşa cum am spus în prima zi, nimic nu vine de-a gata aici. Avem nevoie să jucăm toate meciurile la fel, cu aceeaşi dăruire. Nu poţi să joci la 25 sau la 50%, trebuie să joci tot meciul la 100%.

(V-aţi antrenat pentru meciul următor sau aţi avut un fel de relaxare în primele 3 sferturi) Preferam să jucăm tare tot meciul, ca în jocurile trecute, deci nimic de genul ăsta (n.r.: că jucătorii s-ar fi antrenat pentru meciul următor). A fost doar fiindcă ne-am relaxat, în general tinerii au făcut asta.

Vom vorbi, vom analiza, avem două zile, putem pregăti totul pentru meciul următor. Am venit aici să ne calificăm la Campionatul Mondial. Să jucăm toate meciurile la 100%. Poate că e bine că s-a întâmplat acum, ca să înţelegem că nimic nu e de-a gata, nimic nu e gratis”, a declarat selecţionerul României, Bogdan Rath, după România – Slovacia 8-7, meci care a fost transmis LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY.

Reclamă

România va întâlni Georgia joi, de la ora 18:00, în play-off-ul Campionatului European de polo, LIVE în AntenaPLAY

România a obţinut calificarea în play-off-ul Campionatului European de polo astăzi, după ce a învins Slovacia, cu 8-7, LIVE în AntenaPLAY. Meciul România – Georgia, care va decide calificarea în sferturile de finală ale competiţiei, va fi şi el LIVE în AntenaPLAY joi, de la ora 18:00.

Georgescu a marcat un gol fabulos pentru 8-7, el stabilind astfel şi scorul final al întâlnirii. „Tricolorii” începuseră în dezavantaj ultimul sfert al meciului, dar au reuşit să obţină o victorie mare şi să se apropie de obiectiv, cel puţin locul 8 la acest European.

România a încheiat grupa D de la Campionatul European pe primul loc, cu 9 puncte. „Tricolorii” au reuşit să câştige toate cele 3 meciuri pe care le-au disputat până acum. De partea cealaltă, adversara României din meciul de joi, de la ora 18:00, Georgia, nu a bătut pe nimeni la acest European.

Reclamă 4 / 0/3

Obiectivul României la Campionatul European de polo masculin

Căpitanul Marius Ţic a dezvăluit obiectivul României la Campionatul European de polo masculin, ce va avea loc în perioada 4-16 ianuarie, exclusiv în AntenaPLAY, la Dubrovnik.

Jucătorul Stelei susţine că obiectivul nostru este accederea între primele 8 echipe, care ne-ar aduce automat la Campionatul Mondial.

„Ne dorim să ajungem la meciul de baraj pentru intrarea între primele 8, care au o şansă de 99% să ajungă la Campionatul Mondial. Şi acesta este obiectivul nostru.

Emoţiile sunt tot timpul, fără ele ar însemna că ne-am pierdut pasiunea. E nevoie de multă experienţă, dar e important să avem încredere. Eu încerc să merg pe ceea ce simt în ziua meciului. Eu dau 100%”, a spus căpitanul Ţic, conform paginii de Facebook a Federaţiei Române de Polo.

Lotul României pentru CE de polo masculin

  • 🤽🏻‍♂️Colodrovschi Silvian – EN Tourcoing
  • 🤽🏻‍♂️Țic Marius – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Vancsik Levente – CSM Oradea
  • 🤽🏻‍♂️Belenyesi David – CSM Oradea
  • 🤽🏻‍♂️Drăgușin Mihai – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Fulea Tudor – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Georgescu Vlad – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Neamțu Andrei – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Iudean Francesco – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Antipa Victor – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Țepeluș Andrei – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Bota David – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Vrânceanu Ionuț – CS Dinamo București
  • 🤽🏻‍♂️Lutescu Matei – CS Dinamo București
  • 🤽🏻‍♂️Prioteasa Andrei – Spandau 04 Berlin

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și