Închide meniul

Probleme în lotul României, înainte de meciul cu Scoţia, de la Cupa Mondială. 3 rugbişti, chemaţi în Franţa

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2023, 14:09

Reclamă
Probleme în lotul României, înainte de meciul cu Scoţia, de la Cupa Mondială. 3 rugbişti, chemaţi în Franţa

Probleme în lotul României, înainte de meciul cu Scoţia, de la Cupa Mondială

Meciul României cu Africa de Sud, de la Cupa Mondială / Profimedia Images

Există probleme în lotul României, înainte de meciul cu Scoţia, de la Cupa Mondială de rugby. Alexandru Bucur, Mihai Graure şi Luca Nichitean au fost convocaţi în Franţa, pentru a-i înlocui pe Gabriel Pop, Taylor Gontineac și Hinckley Vaovasa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În urma celor două meciuri disputate până acum, cel cu Irlanda și cel cu Africa de Sud, în rândul echipei au apărut accidentări și probleme medicale.

Probleme în lotul României, înainte de meciul cu Scoţia, de la Cupa Mondială

Pentru a suplini indisponibilitatea unora dintre Stejari pentru următoarele două meciuri, au fost convocați centrii Alexandru Bucur (29 ani) de la SCM USV Timișoara și Mihai Graure (20 de ani) de la CS Dinamo, precum și mijlocașul la deschidere Luca Nichitean (24 ani) de la CSM Știința Baia Mare. Ei îi vor înlocui în lot pe Gabriel Pop, Taylor Gontineac și Hinckley Vaovasa.

Din păcate competiția s-a încheiat pentru centrul Taylor Gontineac, accidentat în meciul cu Africa de Sud, acesta fiind diagnosticat cu o luxație posterioară de umăr drept și fractură posterioară de glenoidă.

Examenele amănunțite efectuate ieri au arătat că Vaovasa nu mai poate continua competiția din cauza unei leziuni labrale la umărul stâng.

Reclamă
Reclamă

Și leziunea suferită de Gabriel Pop la mușchiul oblic extern la nivelul coastei 11 va avea nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare, motiv pentru care jucătorul va fi înlocuit.

Altfel, titulari în ambele partide disputate la Cupa Mondială, căpitanul Cristi Chirica și Vlad Neculau sunt în plină recuperare în urma unor întinderi musculare abdominale, aceștia având șanse mari să fie apți pentru meciul de sâmbătă, cu Scoția.

Incert, în acest moment, pentru partida cu Ciulinii este Tudor Boldor, care a suferit o disjuncție acromio-claviculară la umărul stâng”, se arată într-un comunicat emis de Federaţia Română de Rugby.

Reclamă

Naţionala de rugby a României va disputa cel de-al treilea meci de la Cupa Mondială de Rugby din Franţa, sâmbătă, 30 septembrie, când Stejarii vor întâlni Scoţia, pe Stade Pierre-Mauroy de la Lille. Partida are loc la ora 22:00.

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și