Închide meniul

Probleme în lotul României, înainte de meciul cu Scoţia, de la Cupa Mondială. 3 rugbişti, chemaţi în Franţa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2023, 14:09

Probleme în lotul României, înainte de meciul cu Scoţia, de la Cupa Mondială. 3 rugbişti, chemaţi în Franţa

Probleme în lotul României, înainte de meciul cu Scoţia, de la Cupa Mondială

Meciul României cu Africa de Sud, de la Cupa Mondială / Profimedia Images

Există probleme în lotul României, înainte de meciul cu Scoţia, de la Cupa Mondială de rugby. Alexandru Bucur, Mihai Graure şi Luca Nichitean au fost convocaţi în Franţa, pentru a-i înlocui pe Gabriel Pop, Taylor Gontineac și Hinckley Vaovasa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În urma celor două meciuri disputate până acum, cel cu Irlanda și cel cu Africa de Sud, în rândul echipei au apărut accidentări și probleme medicale.

Probleme în lotul României, înainte de meciul cu Scoţia, de la Cupa Mondială

Pentru a suplini indisponibilitatea unora dintre Stejari pentru următoarele două meciuri, au fost convocați centrii Alexandru Bucur (29 ani) de la SCM USV Timișoara și Mihai Graure (20 de ani) de la CS Dinamo, precum și mijlocașul la deschidere Luca Nichitean (24 ani) de la CSM Știința Baia Mare. Ei îi vor înlocui în lot pe Gabriel Pop, Taylor Gontineac și Hinckley Vaovasa.

Din păcate competiția s-a încheiat pentru centrul Taylor Gontineac, accidentat în meciul cu Africa de Sud, acesta fiind diagnosticat cu o luxație posterioară de umăr drept și fractură posterioară de glenoidă.

Examenele amănunțite efectuate ieri au arătat că Vaovasa nu mai poate continua competiția din cauza unei leziuni labrale la umărul stâng.

Reclamă

Și leziunea suferită de Gabriel Pop la mușchiul oblic extern la nivelul coastei 11 va avea nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare, motiv pentru care jucătorul va fi înlocuit.

Altfel, titulari în ambele partide disputate la Cupa Mondială, căpitanul Cristi Chirica și Vlad Neculau sunt în plină recuperare în urma unor întinderi musculare abdominale, aceștia având șanse mari să fie apți pentru meciul de sâmbătă, cu Scoția.

Incert, în acest moment, pentru partida cu Ciulinii este Tudor Boldor, care a suferit o disjuncție acromio-claviculară la umărul stâng”, se arată într-un comunicat emis de Federaţia Română de Rugby.

Reclamă 4 / 0/3

Naţionala de rugby a României va disputa cel de-al treilea meci de la Cupa Mondială de Rugby din Franţa, sâmbătă, 30 septembrie, când Stejarii vor întâlni Scoţia, pe Stade Pierre-Mauroy de la Lille. Partida are loc la ora 22:00.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și