Închide meniul

Rapid – FC Argeş 2-0 | „Dacă am putut să câştigăm în tur, putem să o facem şi în retur!” Rapidiştii sunt gata de derby-ul cu FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2021, 22:57

Rapid – FC Argeş 2-0 | „Dacă am putut să câştigăm în tur, putem să o facem şi în retur! Rapidiştii sunt gata de derby-ul cu FCSB

Albert Stahl a marcat un gol cu FC Argeş

Hepta

Albert Stahl a prins curaj după ce a dat gol cu FC Argeş. Jucătorul Rapidului vrea să facă un meci mare şi cu FCSB, echipă pe care o va întâlni miercuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este un moment foarte frumos să înscriu cu galeria în spate. Este şi mai frumos că am luat cele 3 puncte. Mă bucur că am reuşit să înscriu. Este important că am câştigat. Ştiţi cum se spune că suporterii sunt al 12-lea jucători. La noi sunt al 13-lea pentru că fac cât 2 jucători. Sperăm să câştigăm cu FCSB şi Botoşani. M-am gândit că aşa am avut şi cu UTA. Trebuie să câştigăm , acesta este obiectivul nostru. Rapid poate să câştige. Dacă am putut în tur, putem şi în retur„, a spus Albert Stahl, cel care a deschis scorul în Rapid – FC Argeş 2-0.

Citește și:

Alex Albu, mesaj războinic înaintea derby-ului cu FCSB

Şi Alexandru Albu crede că Rapid poate câştiga derby-ul cu FCSB.

„Aveam nevoie de cele 3 puncte. Am făcut un joc bun, am ţinut de minge. S-a văzut neîncrederea rezultatelor, dar eu zic că a fost o partidă reuşită. Cu fanii în tribune suntem neînvinşi. Orice echipă ştie să sufere. Dacă trebuie, murim pe teren.

Nu m-am gândit deloc, ştiam că puteam să mai dăm. Este o victorie meritată, am condus meciul. Lipsesc câţiva jucători, dar cei care au intrat sunt sigur că îşi vor face treaba. Aşa trebuie să facem meci de meci. Ne dorim să rămânem pe loc de play-off. Puteam să avem mai multe puncte”, a declarat Alexandru Albu la finalul meciului.

Reclamă

Rapid – FC Argeş 2-0 | Giuleştenii au făcut spectacol pe Arena Naţională

Rapid – FC Argeş, capul de afiş al zilei din Liga 1, s-a încheiat cu succesul giuleştenilor, scor 2-0, care au urcat în zona play-off-ului.

Golurile au fost marcate de Stahl ‘9 şi Albu ’12. În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, urmată pe podium de FCSB – 40 de puncte şi FC Voluntari – 32 de puncte. Cele trei echipe au câte 18 jocuri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Rapid – FC Argeş 2-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și