Închide meniul

Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2024, 15:48 / Actualizat: 12 septembrie 2024, 18:51

Reclamă
Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte

Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR

Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR

Fostul campion olimpic, mondial şi european la scrimă Mihai Covaliu a fost reales, joi, din postura de unic candidat, pentru un al treilea mandat în funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adunarea Generală a COSR l-a votat totodată pentru unul dintre cele trei posturi de vicepreşedinte pe conducătorul Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR

Răzvan Burleanu este al treilea vicepreşedinte al COSR şi îi va lua locul lui Alexandru Dedu, fostul preşedinte al FR Handbal. Ceilalţi vicepreşedinţi sunt Camelia Potec şi Elisabeta Lipă.

Chiar Mihai Covaliu este cel care l-a susţinut pe Răzvan Burleanu pentru a ajunge în noua funcţie. George Bîrnoi rămâne secretarul general al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, iar Dan Manolescu va fi trezorierul.

Cum au fost împărţite voturile:

Reclamă
Reclamă

Mihai Covaliu, de cealaltă parte, a fost reales, joi, din postura de unic candidat, pentru un al treilea mandat în funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Adunarea Generală a COSR votându-l totodată pentru unul dintre cele trei posturi de vicepreşedinte pe conducătorul Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Nadia Comăneci, prezentă şi ea la sediul COSR

Nadia Comăneci a făcut un anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice. Fosta gimnastă a declarat că speră la o soluţie prin care toate cele trei gimnaste, Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca-Voinea şi Jordan Chiles, să primească medalia de bronz.

„Vizavi de Sabrina Voinea şi călcatul, de fapt necălcatul, din covorul de la finala de la sol… Nu ştim deocamdată dacă americanii au depus, dar probabil vor depune (n.r: contestaţie), până la sfârşitul zilei de 13 septembrie, din ce am înţeles.

Reclamă

Nu pot să dau prea multe declaraţii, pentru că nu vreau să stric acest val şi să iasă nişte declaraţii care nu sunt adevărate.

Îşi aşteaptă fiecare dreptul. Sunt anumite erori tehnice, care au surprins pe toată lumea, la arbitraj. Lumea greşeşte şi, din greşeli, avem succes.

Eu văd această întâmplare ca una care trebuie să devină constructivă, să vedem ce putem să facem ca să evităm aceste lucruri la viitoarea Olimpiadă. Cele trei gimnaste au fost atacate vizavi de ce s-a întâmplat. Nu este corect ca ele să fie cele care suferă.

(n.r: Aţi mai ţinut legătura cu Sabrina şi Ana?) Da, sigur. Suntem amice, ne scriem. Indiferent de steag, de limbă, de culori eu încerc să fiu corectă vizavi de sport şi vizavi de aceste fete care au lucrat foarte mult. Ele trebuie să înţeleagă că trebuie să fie respectate pentru munca pe care au depus-o”, a declarat Nadia Comăneci.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:51

Victor Pițurcă, verdict dur despre viitorul lui Ianis Hagi la echipa națională: „Nu poate fi convocat!”

18:43

„Edi Iordănescu a reuşit şi fără el!” Victor Piţurcă, verdict după revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

18:38

Neluțu Varga taie în carne vie la CFR Cluj! Doi jucători, OUT de la echipa antrenată de Dan Petrescu

18:31

Veste uriaşă pentru Neymar! Ce se întâmplă cu starul brazilian, înainte de debutul lui Al Hilal în Liga Campionilor Asiei

18:05

Ce le-a transmis Mircea Lucescu „tricolorilor” în vestiar, după după victoria cu Lituania! Mesaj special pentru Mitriţă şi Alibec

17:22

FCSB, postare superbă după ce Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: „De la suporter, la idol roș-albastru!”

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 6 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României
Citește și