Închide meniul
EXCLUSIV

Răzvan Florea, cuvinte uriaşe după ce David Popovici a devenit campion mondial: „Extraordinar! O nouă stea internaţională!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iunie 2022, 19:50

Răzvan Florea, cuvinte uriaşe după ce David Popovici a devenit campion mondial: „Extraordinar! O nouă stea internaţională!

David Popovici, prima reacţie după ce a devenit dublu campion mondial

David Popovici, campion mondial la 100 de metri liber / Profimedia

Răzvan Florea a avut cuvinte uriaşe la adresa lui David Popovici, după ce înotătorul de 17 ani a scris istorie şi a devenit campion mondial la 200 de metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a devenit primul campion mondial din istoria nataţiei româneşti, după o evoluţie entuziasmantă în finala de la 200 de metri liber.

Răzvan Florea crede că David Popovici va deveni un star în ascensiune în nataţia mondială.

Răzvan Florea, cuvinte uriaşe după ce David Popovici a devenit campion mondial

Extraordinar, performanţă ce marchează o nouă bornă istorică în înotul românesc şi o noua stea internaţională în plină ascensiune. Bravo, David şi Adrian!„, a spus Răzvan Florea în exclusivitate pentru Antena Sport.

David Popovici a devenit campion mondial la 200 metri liber

David Popovici este campion mondial la 200 de metri liber. Românul a scris istorie la Campionatul Mondial. Sportivul a devenit primul campion mondial la nataţie din România. La masculin, ţara noastră nu a mai avut parte de medalii de aur la această competiţie.

Reclamă

Înotătorul român David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber, luni seara, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta, cu timpul de 1 min 43 sec 21/100. Acesta este un nou record mondial la juniori.

David Popovici, debutant la Mondialele de seniori, a adus primul titlu mondial în bazin olimpic pentru înotul masculin românesc. România mai avea până acum două medalii de aur, cucerite de Tamara Costache (50 m liber, 1986) şi Diana Mocanu (200 m spate, 2001). Bilanţul României la Mondiale este acum de trei medalii de aur, una de argint şi şase de bronz.

David Popovici a fost urmat în finală de sud-coreeanul Sunwoo Hwang, 1 min 44 sec 47/100, în timp ce medalia de bronz a revenit britanicului Tom Dean, în 1 min 44 sec 98/100.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici, prima reacție după ce a devenit campion mondial la 200 de metri liber

David Popovici a reacționat după finala Campionatului Mondial de natație de Budapesta, unde a obținut aurul în proba de 200 de metri liber.

David Popovici e primul bărbat din natația românească devenit campion mondial. La masculin, ţara noastră nu a mai avut parte de medalii de aur la această competiţie.

„Sunt absolut obosit. Piscina e foarte rapidă. M-a ajutat faptul că oamenii pe care îi iubesc m-au privit și cei de acasă au crezut în mine. O să mă refac, treaba nu e terminată, încă mai am foame pentru performanță”, a spus David Popovici, citat de aquatics.eurovisionsports.tv.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și