Închide meniul

Rocio Trigos Bucur s-a calificat în sferturile Campionatelor Europene de box pentru juniori

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2024, 8:09 / Actualizat: 24 iunie 2024, 9:12

Reclamă
Rocio Trigos Bucur s-a calificat în sferturile Campionatelor Europene de box pentru juniori

Rocio Trigos Bucur s-a calificat în sferturile Campionatelor Europene de box pentru juniori

Rocio Trigos Bucur s-a calificat în sferturile Campionatelor Europene de box pentru juniori - Facebook Clubul Sportiv Năvodari

Rocio Trigos Bucur s-a calificat în sferturile Campionatelor Europene de box pentru juniori, la categoria 60 kg a competiţiei desfăşurată la Sarajevo. Ea a dispus la puncte (5-0) de croata Andjelina Filipovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sferturi, pe 26 iunie, Trigos Bucur va boxa cu sârboaica Milica Pantelic. Alţi patru români au pierdut în prima zi a competiţiei.

Rocio Trigos Bucur s-a calificat în sferturile Campionatelor Europene de box pentru juniori

Elena Adriana Năstase a pierdut în primul tur la cat. 46 kg, în faţa irlandezei Abbey Molloy, prin KO tehnic în repriza a doua.

La cat. 70 kg, Angela Emilia Tatu a fost învinsă în primul tur de englezoaica Shannon Sarah Warren, prin KO tehnic în prima repriză.

Şi Gregoria Alisia Bîrzava prin KO tehnic în prima repriză, la cat. 50 kg, în faţa rusoaicei Anastasia Golunova, în primul tur.

Reclamă
Reclamă 4

La masculin, Adrian Costin Costache a fost întrecut de englezul Williams Joseph Loveridge, la puncte (0-5), în primul tur la cat. 66 kg.

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:15

Uruguay a făcut spectacol la Copa America! SUA, înfrângere surprinzătoare cu Panama

10:00

Gestul incredibil făcut de Gică Hagi în avion, lângă un medic din România: „Numai aşa poţi să fii cel mai bun!”

9:55

LIVE VIDEOAntrenamentul din Formula 3 al Marelui Premiu al Austriei e ACUM în AntenaPLAY

9:47

Olandezii, daţi pe spate de un jucător al României, înaintea meciului din optimi: „Senzaţia Campionatului European”

9:37

Moment istoric în NBA! Lebron James a devenit coleg cu fiul său la Los Angeles Lakers şi pot juca împreună sezonul viitor

9:08

Dorin Goian, plin de încredere înainte de România – Olanda: „E clar că au şi minusuri”. Comparaţii cu generaţiile din 2008

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și