Închide meniul

România – Croaţia, scor 8-11, în al treilea meci din grupa A

Bogdan Stănescu Publicat: 1 august 2024, 21:48

Reclamă
România – Croaţia, scor 8-11, în al treilea meci din grupa A

România – Croaţia, scor 8-11, în al treilea meci din grupa A

România, în meciul cu SUA / Profimedia Images

România – Croaţia s-a terminat 8-11 în al treilea meci al naţionalei de polo în grupa A de la Jocurile Olimpice de la Paris. Naţionala de polo a trebuit să se recunoască învinsă, joi, de campioana mondială Croaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scorul pe reprize a fost 0-3, 3-3, 4-5, 0-1, iar pentru România au marcat Fulea 2 goluri, Ţepeluş 2, Prioteasa 1, Colodrovschi 1, Georgescu 1, Oltean.

România – Croaţia, scor 8-11, în al treilea meci din grupa A

În primele partide din grupa A, tricolorii au cedat în faţa vicecampioanei olimpice de la Tokyo, Grecia, cu 7-14, precum şi în faţa SUA, cu 8-14. Următoarea adversară va fi Italia (3 august).

Tot joi, în grupa A s-au mai jucat meciurile dintre Grecia – SUA 13-11 şi Italia – Muntenegru 11-9 (după aruncări de departajare), relatează news.ro.

În competiţia olimpică de la Paris, din grupa B fac parte Ungaria, Spania, Australia, Japonia, Serbia şi Franţa. Primele patru clasate în fiecare grupă continuă în sferturile de finală, programate în 7 august, urmate de semifinale, în 9 august, şi finalele pentru medalii, în 11 august.

Reclamă
Reclamă 4

Naţionala de polo a României s-a calificat la JO datorită clasării pe locul 10 la Campionatul Mondial, fiind prima echipă eligibilă în urma retragerii din competiţia de la Paris a Africii de Sud.

Echipa României a participat ultima dată la Jocurile Olimpice în 2012, când s-a clasat pe locul 10. Cea mai bună clasare a sa a fost la ediţia din 1976, când a fost pe locul 4.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:28

Dan Petrescu, prima reacţie după calificarea în turul 3 preliminar Conference League: „La 5-0 e greu să mai zic ceva de cineva”

23:24

Marian Enache şi Andrei Cornea au spus care e secretul medaliei de aur cucerite la Jocurile Olimpice: „Asta ne-a adus aici”

23:21

Cine este FC Astana, adversara Corvinului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

23:04

Costel Gâlcă, prima reacție după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din preliminariile Conference League: „Greșeli mari!”

22:55

Cine e Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

22:54

Neman Grodno- CFR Cluj 0-5. Ardelenii au făcut spectacol în Ungaria! Dan Petrescu, în turul 3 preliminar al Conference League

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 Reacţia de mare campion a lui David Popovici în faţa lui Pan Zhanle. Chinezul a demolat vechiul record mondial 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 EXCLUSIVDarius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare
Citește și