Închide meniul

România, învinsă de Canada, la Summer Tour

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2024, 9:25

Reclamă
România, învinsă de Canada, la Summer Tour

România, învinsă de Canada, la Summer Tour

România, învinsă de Canada, la Summer Tour - Profimedia Images

România a fost învinsă de Canada, la Summer Tour, la Ottawa, cu 22-35. „Stejarii” încheie astfel turneul cu o victorie, 22-20, cu SUA şi o înfrângere, informează rugbyromania.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Canada a început mai bine jocul disputat pe TD Place Stadium, punând presiune pe apărarea României şi după câteva minute de dominare, deschide scorul prin Peter Nelson care concretizează în puncte prima lovitură de pedeapsă a partidei, 3-0, minutul 3. Acesta dublează avantajul câteva minute mai târziu prin acelaşi procedeu şi Canada conduce cu 6-0 în minutul 10.

România, învinsă de Canada, la Summer Tour

Stejarii dau replica imediat, mută jocul în 22-ul advers, pun presiune şi reuşesc primele puncte prin Alin Conache care transformă o penalitate, 6-3. Gazdele controlează mai mult jocul şi după o succesiune de pase în 22-ul nostru, Cooper Coats trimite un balon de urmărire pentru Nic Benn care plonjează în eseu, Nelson transformă pentru 13-3, minutul 26. Mai mult, România rămâne în 14 jucători după ce Jason Tomane este eliminat temporar pentru o obstrucţie.

Deşi in inferioritate numerică, Stejarii domină următoarele 10 minute şi după un mol de margine bine rulat, Vlad Neculau culcă balonul în terenul de ţintă, Conache transformă pentru 13-10. Imediat, chiar la următoarea fază a jocului, Canada reuşeşte să marcheze un eseu după un mol de margine, încercare anulată de arbitrul scoţian Hollie Davidson după consultarea cu arbitrul video. Chiar înainte de intrarea la vestiare, Canada are şansa de a mai pune trei puncte, însă balonul şutat din lovitura de pedeapsă nu prinde spaţiul buturilor, 13-10, scorul pauzei.

Partea secundă începe cu gazdele marcând un eseu, Lucas Rumball profitând de o neatenţie a apărării României, Nelson transformând pentru 20-10. Stejarii răspund repede cu un eseu, Buruiană îi pasează lui Yanis Horvat care face o cursă bună şi îi pasează la rându-i lui Alin Conache venit în suport, mijlocaşul la grămadă al României marcând eseu, pe care tot el l-a transformat, 20-17. România are şansa de a egala însă Conache trimite pe lângă butul stâng balonul şutat dintr-o lovitură de pedeapsă.

Reclamă
Reclamă 4

În minutul 61, România preia pentru prima dată conducerea după ce Tevita Manumua marchează un eseu. După mai multe puncte de fixare şi încercări de a marca eseu cu pachetul de înaintare, Conache deschide jocul pe treisferturi, balonul ajunge la Tomane apoi la Vaovasa care îi pasează lui Popoaia, acesta deschizând-l pe Tevita Manumua, 22-20 pentru România.

Gazdele răspund cu un nou eseu după un mol de margine, marcat de Andrew Quattrin, Nelson transformă pentru 27-22. România rămâne din nou în inferioritate numerică după ce Tevita Manumua este eliminat temporat pentru un placaj înalt.

Canada marchează un nou eseu, după ce Andrew Quattrin intercepţionează balonul aruncat în tuşă de Robert Irimescu, 32-22, la 5 metri de linia terenului nostru de ţintă. Gazdele închid meciul cu o lovitură de pedepsă, 35-22, adjudecându-şi victoria.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și