Închide meniul
VIDEO

România – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei

Alex Ioniță Publicat: 4 mai 2024, 15:45

Reclamă
România – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei

România - Japonia LIVE VIDEO

Jucătorii României, după victoria cu Ungaria / Antena Sport

România – Japonia 4-2 a fost în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. A fost ultimul meci al tricolorilor din Divizia 1, Grupa A de la Campionatul Mondial de Hochei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România ar putea obține chiar calificarea în grupa principală a turneului final. Pentru acest lucru, Italia și Ungaria trebuie să piardă ultimele meciuri din grupă. Ar fi o calificare istorică pentru naționala noastră.

ABONAȚII ANTENAPLAY POT URMĂRI AICI MECIUL DINTRE ROMÂNIA ȘI JAPONIA

România – Japonia 4-2

Min. 19 din a treia repriză! GOOOOOL România! Haaranen a înscris primul său gol de la Mondial!

Min. 17 din a treia repriză! Tricolorii s-au apărat eroic la o fază de atac a niponiloe!

Reclamă

Min. 16 din a treia repriză! Gol Japonia!

Min. 14 din a doua repriză: GOOOOL România! Rokaly a majorat diferența tricolorilor!

Min. 19 din prima repriză: GOOOOOL România! Skachkov și-a trecut numele pe lista marcatorilor!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 18 din prima repriză: Gol Japonia! Isogai a restabilit egalitatea.

Min. 5 din prima repriză: GOOOOL România! Roberto Gliga a trimis pucul în poartă! Tricolorii își continuă forma excelentă.

UPDATE 13:30: A început meciul!

România se va duela cu selecționata niponă după ce, în ultimul meci jucat, a învins Coreea de Sud cu scorul de 3-2! Victoria uriașă a tricolorilor s-a văzut LIVE în AntenaPLAY.

De cealaltă parte, Japonia vine după înfrângerea cu Slovenia, cu scorul de 1-3.

Înainte de ultimul duel din etapa cu numărul 4, România se află pe locul 3 în grupă, cu 6 puncte după 4 partide. De cealaltă parte, Japonia este pe locul al 5-lea, cu 4 puncte și nu și-a asigurat încă poziția în Divizia 1 a campionatului mondial de hochei.

Lotul României de la Campionatul Mondial de hochei

Portari: Adorján Attila – SC Miercurea Ciuc, Mag Örs-Dávid – ACSH Gheorgheni, Tőke Zoltán-László – CSM Corona Brașov.

Reclamă

Fundași: Bors Huba-Ferenc – CSM Corona Brașov, Ferencz-Csibi Róbert – SC Miercurea Ciuc, Györfy Tihamér – ACSH Gheorgheni, Imre Patrik – ACSH Gheorgheni, Láday Tamás – SC Miercurea Ciuc, Matias Haaranen – ACSH Gheorgheni, Salló Alpár – SC Miercurea Ciuc.

Atacanți: Albert Zagidullin – CSM Corona Brașov, Yevgeni Skachkov – SC Miercurea Ciuc, Fodor Csanád – SC Miercurea Ciuc, Gajdó Balázs – CSM Corona Brașov, Kovács Mátyás – CSM Corona Brașov, Molnár Zoltán – CSHC Fenestela 68, Molnár Zsombor – CSHC Fenestela 68, Péter Balázs-Szabolcs – SC Miercurea Ciuc, Részegh Tamás – SC Miercurea Ciuc, Roberto Gliga – CSM Corona Brașov, Rokaly Norbert – SC Miercurea Ciuc, Rokaly Szilárd – SC Miercurea Ciuc, Sándor-Székely Ottó – ACSH Gheorgheni.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:55 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și