Închide meniul
VIDEO

România – Slovenia 13-5 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Tricolorii, meci perfect la Campionatul European de polo masculin

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 ianuarie 2024, 19:45 / Actualizat: 9 ianuarie 2024, 18:04

România – Slovenia 13-5 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Tricolorii, meci perfect la Campionatul European de polo masculin

România - Slovenia LIVE VIDEO

Romania, în primul meci de la Campionatul European de polo masculin / Profimedia

România – Slovenia 13-5 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Tricolorii au făcut un meci perfect şi au făcut un pas mare pentru calificarea în playoff-ul Campionatului European de polo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala masculină de polo a României a învins duminică, la Dubrovnik, reprezentativa Sloveniei, scor 13-5, în al doilea meci din grupa D a Campionatului European.

Scorul pe reprize a fost 6-1, 2-2, 2-1, 3-1, după un meci în care principalul marcator tricolor a fost Georgescu, cu 3 goluri. Tot duminică, în cealaltă partidă din grupa D se vor duela Slovacia – Olanda.

În primul meci al grupei, tricolorii au învins Olanda, cu 12-8, astfel că sunt lideri în clasament, urmând a juca ultima partidă marţi, cu Slovacia. Primele două clasate se califică în faza play-off a competiţiei, în care vor evolua pentru calificarea în sferturile de finală. Campioana europeană din 2024 va obţine şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

La ediţia CE din 2022, România s-a clasat pe locul 10.

Reclamă

VEZI AICI ÎN ANTENAPLAY ROMÂNIA – SLOVENIA

România – Slovenia 13-5, exclusiv în AntenaPLAY

Update 19:45: Final de meci! România a învins clar Slovenia şi a făcut un pas uriaş spre calificarea în playoff-ul de la Campionatul European de polo.

Update 19:40: Vlad Georgescu a marcat şi el! România face show total.

Reclamă 4 / 0/3

Update 19:36: România – Slovenia 11 – 4. Luţescu a marcat cu un şut perfect.

Update 19:27: România – Slovenia 10 – 4. David Belenyesi a marcat primul gol al său din meci.

Update 19:24: România conduce, în continuare, cu 9-4.

Update 19:13: FINAL LA AL DOILEA SFERT! România conduce cu 8-3 la jumătatea meciului.

Update 19:10: România – Slovenia 8-2. Colodrovschi a marcat şi el superb.

Update 19:06: Vlad Georgescu a marcat, din nou, cu un şut fantastic. România o conduce pe Slovenia cu 7-2.

Update 19:02: Slovenia a marcat primul gol din sfertul al doilea.

Reclamă

Update 18:59: S-a terminat primul sfert! România conduce cu 6-1.

Update 18:56: Slovenia a marcat primul gol din meci. La următorul atac, Matei Ioan Luţescu a marcat pentru România.

Update 18:53: România face un meci magnific! Andrei Ţepeluş a marcat cu un şut la colţul scurt.

Update 18:52: România este dezlănţuită. Vlad Georgescu a marcat cu un şut fabulos, iar tricolorii conduc cu 4-0.

Update 18:50: România conduce pe Slovenia cu 3-0. Andrei Prioteasa a marcat al doilea gol din meci.

Update 18:49: România – Slovenia 2-0. A marcat şi Silvian Colodrovschi.

Update 18:47: România – Slovenia 1-0. Andrei Prioteasa a deschis scorul, după o lansare perfectă.

Update 18:45: A început al doilea meci al României la Campionatului European de polo masculin.

România are un moral foarte bun după victoria cu Olanda şi porneşte ca favorită înaintea meciului cu Slovenia.

Selecţionerul României, Bogdan Rath, a avut un discurs euforic după victoria cu Olanda. Totuşi, selecţionerul le-a transmis elevilor săi să rămână concentraţi pentru că mai e mult de muncă până la îndeplinirea obiectivelor.

Bogdan Rath a spus că se aştepta ca meciul cu Olanda să fie unul complicat, fiind şi cel de debut de la Campionatul European de polo masculin, competiţie ce este exclusiv în AntenaPLAY.

„Întotdeauna primul meci de la orice competiţie este destul de complicat. Olanda a fost un adversar puternic. Sunt foarte fericit că am controlat mare parte din meci. Sutn fericit, dar drumul este lung. Este important să rămânem concentraţi. Reacţia lui Fulea a fost pentru că îşi dorea mai mult”, a spus Bogdan Rath, selecţionerul naţionalei României de polo.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și