Închide meniul
VIDEO

România – Turcia 3-7, în AntenaPLAY. Tricolorele au încheiat Campionatul European de polo feminin pe locul 14

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 ianuarie 2024, 11:55

România – Turcia 3-7, în AntenaPLAY. Tricolorele au încheiat Campionatul European de polo feminin pe locul 14

România - Turcia LIVE VIDEO

Echipa națională de polo feminin / Facebook Federația Română de Polo

Duelul România – Turcia 3-7 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. „Tricolorele” au încheiat Campionatul European de polo de la Eindhoven pe locul 14, după înfrângerea cu Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa națională a României s-a calificat în finala play-off-ului pentru locul al 13-lea după o victorie senzațională în fața Bulgariei, scor 18-6. În finala cu Turcia însă, tricolorele au fost învinse clar şi au încheiat astfel Europeanul pe locul 14.

România – Turcia 3-7, în AntenaPLAY. Tricolorele au încheiat Campionatul European pe locul 14

Final! România – Turcia 3-7! Tricolorele au ratat şansa de a încheia Campionatul European de polo, după înfrângerea cu Turcia.

Update 12:23: România – Turcia 3-7! Alina Olteanu a marcat din nou pentru România.

Update 12:18: România – Turcia 2-7! Kubra Kus a marcat pentru a treia oară în acest meci.

Reclamă

Update 12:15: România – Turcia 2-6! Alina Olteanu a punctat şi ea pentru tricolore.

Update 12:14: România – Turcia 1-6! Pehlivanoglou a înscris şi ea pentru Turcia.

Update 12:13: România – Turcia 1-5! Iulia Nonea a marcat primul gol al „tricolorelor” din acest meci.

Reclamă 4 / 0/3

Update 12:12: A început ultimul sfert al partidei.

Update 12:09: S-a încheiat şi sfertul al treilea! România nu a reuşit să marheze niciun gol, în cele trei reprize disputate.

Update 12:03: România – Turcia 0-5! Kubra Kus a marcat din nou pentru Turcia.

Update 12:00: România – Turcia 0-4! Burali a marcat cel de-al doilea gol al său, tot din penalty.

Update 11:57: A început şi cel de-al treilea sfert.

Update 11:54: S-a încheiat şi sfertul al doilea, cu Turcia la conducere.

Update 11:49: România – Turcia 0-3! Suzmecelik a marcat şi ea.

Reclamă

Update 11:46: România – Turcia 0-2! Dilara Burali a înscris din lovitură de pedeapsă şi a majorat avantajul Turciei.

Update 11:45: A început sfertul al doilea.

Update 11:42: S-a încheiat primul sfert. Turcia o conduce pe România cu 1-0.

Update 11:36: România – Turcia 0-1! Kubra Kus a deschis scorul.

Update 11:30: A început partida!

Echipa națională a României și cea a Turciei au făcut parte din Grupa C a Campionatului European de polo feminin de la Eindhoven, alături de Serbia și Cehia. „Tricolorele” au încheiat pe poziția a 3-a această grupă, cu 3 puncte obținute, după o singură victorie, chiar în fața Turciei, scor 9-7.

De cealaltă parte, echipa națională din Turcia și-a pierdut toate meciurile din grupe. A fost 6-13 cu Serbia (care a câștigat grupa cu 9 puncte, 9-10 cu Cehia (locul 2 în grupă, cu 6 puncte) și, așa cum a fost menționat anterior, 7-9 cu România.

Miza acestei partide este una importantă pentru naționala noastră, care poate obține locul 13 la acest campionat european. De cealaltă parte, în duelul pentru locul al 15-lea se luptă Bulgaria, care a fost învinsă de România, și Slovacia.

Lotul României pentru CE de polo feminin

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și