Închide meniul
Video

ROMÂNII DE AUR! Dorel Simion pregăteşte viitorii campioni la box: „Acesta este visul meu! Este o ambiţie!” Promisiunea pe care i-a făcut-o un puşti

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2021, 21:14

Dorel Simion caută noi campioni în box

Captură AS.ro

Vreau să fiu campion!” Acesta e doar unul dintre puştii pe care fostul campion din box, Dorel Simion, îl pregăteşte pentru viitoarele olimpiade.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca antrenor, Dorel Simion visează la aurul olimpic. În ring, Simion a câştigat bronzul, la Sydney, în 2000.

Visul meu este să cuceresc aurul olimpic. Este o ambiţie. Îmi pare rău că nu am putu să obţin medalia de aur la Olimpiadă. Olimpiada este tot ce se poate realiza în sport„, a spus Dorel Simion.

ROMÂNII DE AUR! Dorel Simion pregăteşte viitorii campioni la box

Ultima medalie olimpica românească la box a venit în 2004, la Atena! De atunci…secetă!

Îmi doresc din tot sufletul ca unul dintre copiii pe care eu îi pregătesc acum să reuşească să mă întreacă„, a mai spus Dorel Simion.

Reclamă

Pentru o medalie olimpică sunt ore întregi de muncă.

Adversarul tău are 365 de zile de pregătire. Dacă tu ai 364 de zile, ai pierdut. Orice antrenament pierdut te poate costa un meci„, a mai spus Dorel Simion. Şi dieta este importantă pentru marea performanţă.

Eu cred că proteinele, de acolo îţi iei energia, mai ales la box. Noi clar avem nevoie de putere„, a mai spus Dorel Simion.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și