Închide meniul
Video

Românii Robert şi Marc dau goluri pentru Barcelona

Dan Roșu Publicat: 3 octombrie 2023, 20:35 / Actualizat: 7 octombrie 2023, 12:55

Reclamă

Românii Robert şi Marc dau goluri pentru Barcelona! La polo, Barcelona îşi asigură viitorul cu cei mai talentaţi puşti din România. Copiii s-au mutat cu totul în Barcelona, unde au casă, masă şi şcoală. Şi Messi a început o nouă viaţă în Spania, tot la 14 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert şi Marc au fost remarcaţi de Barcelona anul trecut, la un turneu în Croaţia. Puştii care au învăţat polo în Bucureşti s-au mutat în Barcelona de la 14 ani şi trăiesc o nouă viată.

Românii Robert şi Marc dau goluri pentru Barcelona

„Iniţial, a fost foarte complicat, bariera de limbă, departe de casă, departe de tot ce cunoşteam, dar ei că oamenii sunt foarte primitori şi am reuşit să ne adaptăm repede. Fără familie e foarte complicat, cu prietenii şi cu şcoala a fost greu”, a spus Marc Angelescu.

„Nu mi-a fost foarte greu. Ştiu că ei toţi sunt acolo, încă sunt acolo. Mă întorc în vacanţe şi îi văd atunci. Aici ştiu că am mai multe posibilităţi să ajung profesionist la sportul ăsta”, a spus şi Robert Cimpoeru.

Fiul unui fost mare poloist, Marc e supradotat cu un IQ 155 şi măsoară 1,98 metri. El a debutat deja la echipa mare a Barcelonei, unde antrenor e tot un român. Adolescenţii români se antrenează des cu echipa mare.

Reclamă

La vârsta lor, Marc şi Robert sunt campionii Spaniei şi sunt cei mai buni marcatori ai Barcelonei. Timpul liber şi-l ocupă cu plimbări prin oraş sau la o partidă de FIFA.

„Mă ajută să ştiu că mai e un român aici. Vă transmit să faceţi ce vă place şi să vă simţiţi bine”, a mai spus Robert Cimpoeru.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana 12:22 Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Cluburile care au încercat să îl transfere Vezi toate știrile
Citește și