Închide meniul
Video

Sacrificiul făcut de Cătălina, patinatoarea din România care, la 9 ani, a devenit campioană europeană. Se trezește la 6 dimineața și a fost invitată la școala lui Evgeni Plushenko

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2022, 21:22

Cătălina, invitată la școala lui Evgeni Plushenko

Antena Sport

S-a apucat de patinaj când avea 4 ani și a ajuns campioană europeană. A renunțat la păpuși pentru a-și îndeplini marele vis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălina, patinatoarea din România chemată la școala lui Evgeni Plushenko

Sacrificiul este că nu mă mai pot juca. (Reporter: Nu mai ai timp?) Da, dar vreau să ajung la Olimpiadă și să câștig locul 1„, a spus Cătălina pentru Antena Sport.

Pe lângă patinaj, copila merge și la gimnastică și balet. S-a apucat și de modelling. Micuța din România este invitată să se antrenez la una dintre cele mai tari școali de patinaj din lume, cea a campionului Evgeni Plushenko din Rusia.

Am vrut să ajung la academia lui Evgeni Plushenko pentru că voiam foarte mult să sar dublu axel, care este o săritură mai dificilă„, a transmis Cătălina.

În România, patinajul cere sacrificii. „Mă trezesc la ora șase, sunt foarte puține patinoare„, a recunoscut micuța.

Reclamă

Nu este un sport ieftin. Banii pe care îi primește patinajul de la bugetul statului sunt aproape inexistenți! Totul se face pe banii părinților. Un singur antrenament ajunge chiar și la 100 de euro.

Citește și:

Cel mai tare show pe gheață din lume, Dancing on Ice: VIS ÎN DOI, vine și în România și va fi în curând la Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cătălina este campioană europeană la 9 ani
  • Dancing on Ice: VIS ÎN DOI, în curând la Antena 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și