Închide meniul

Scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu: „Recomand conducerii federaţiei să-şi prezinte demisia de onoare”

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2024, 14:05

Reclamă
Scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu: „Recomand conducerii federaţiei să-şi prezinte demisia de onoare

Scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu

Scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu - FR Ciclism

E scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu. Eduard Novak, fost ministru al Sportului şi fost preşedinte al FR Ciclism, acuză Federaţia Română de Ciclism după suspendarea pe 17 luni a lui Vlad Dascălu şi cere demisia de onoare a conducerii forului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“În calitate de fost conducător al Federaţiei de Ciclism şi Ministru al Sportului, doresc să transmit un mesaj clar către actuala conducere a federaţiei.

Scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu

Suspendarea din partea Tribunalului Antidoping din cadrul UCI a celui mai titrat ciclist de mountainbike, aflat în cursa pentru o medalie olimpică, evidenţiază incompetenţa celor care guvernează această federaţie. Toate notificările au fost trimise către FRC timp de 12 luni, însă nimeni nu a reuşit să prevină această catastrofă”, notează Novak pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru menţionează că, având în vedere că mai multe obiective importante ale FRC nu au fost îndeplinite, “acest incident reprezintă picătura care a umplut paharul”.
“Recomand conducerii federatiei să-şi prezinte demisia de onoare şi să ofere oportunitatea unor persoane competente, care înţeleg mai bine nevoile sportivilor şi pot aduce o valoare adăugată acestei ramuri sportive din România”.

Federaţia Română de Ciclism a anunţat, marţi seară, că Tribunalul Antidoping al Uniunii Intrenaţionale de Ciclism a pronunţat o decizie de suspendare a sportivului Vlad Dascălu. Tribunalul l-a găsit pe Vlad vinovat de încălcarea regulilor anti-doping, respectiv trei abateri la declararea locaţiei într-un interval de 12 luni, impunându-i o perioadă de suspendare de 17 luni.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:20

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

22:21

„E foarte dificil să fii favorit!” Selecționerul Ucrainei e cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu România!

21:55

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graf: „O să fac tot ce pot să ne bucurăm din nou de victorii”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și