Închide meniul

Scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu: „Recomand conducerii federaţiei să-şi prezinte demisia de onoare”

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2024, 14:05

Reclamă
Scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu: „Recomand conducerii federaţiei să-şi prezinte demisia de onoare

Scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu

Scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu - FR Ciclism

E scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu. Eduard Novak, fost ministru al Sportului şi fost preşedinte al FR Ciclism, acuză Federaţia Română de Ciclism după suspendarea pe 17 luni a lui Vlad Dascălu şi cere demisia de onoare a conducerii forului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“În calitate de fost conducător al Federaţiei de Ciclism şi Ministru al Sportului, doresc să transmit un mesaj clar către actuala conducere a federaţiei.

Scandal în România după suspendarea lui Vlad Dascălu

Suspendarea din partea Tribunalului Antidoping din cadrul UCI a celui mai titrat ciclist de mountainbike, aflat în cursa pentru o medalie olimpică, evidenţiază incompetenţa celor care guvernează această federaţie. Toate notificările au fost trimise către FRC timp de 12 luni, însă nimeni nu a reuşit să prevină această catastrofă”, notează Novak pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru menţionează că, având în vedere că mai multe obiective importante ale FRC nu au fost îndeplinite, “acest incident reprezintă picătura care a umplut paharul”.
“Recomand conducerii federatiei să-şi prezinte demisia de onoare şi să ofere oportunitatea unor persoane competente, care înţeleg mai bine nevoile sportivilor şi pot aduce o valoare adăugată acestei ramuri sportive din România”.

Federaţia Română de Ciclism a anunţat, marţi seară, că Tribunalul Antidoping al Uniunii Intrenaţionale de Ciclism a pronunţat o decizie de suspendare a sportivului Vlad Dascălu. Tribunalul l-a găsit pe Vlad vinovat de încălcarea regulilor anti-doping, respectiv trei abateri la declararea locaţiei într-un interval de 12 luni, impunându-i o perioadă de suspendare de 17 luni.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

LIVE TEXTSerbia – Anglia 0-1. Jude Bellingham, gol cu capul după o centrare de senzație a lui Saka!

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:53

Fratele lui Radu Drăguşin, „lider” de galerie înainte de România – Ucraina! Imagini de senzaţie de pe străzile din Munchen

22:35

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

22:30

David Popovici, printre cele cinci staruri de urmărit la Campionatele Europene de Nataţie (LIVE VIDEO în AntenaPLAY, 17-23 iunie)

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și