Închide meniul

Sepsi Arena va găzdui meciurile din grupa A de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, din 2025

Publicat: 24 mai 2024, 22:07

Reclamă
Sepsi Arena va găzdui meciurile din grupa A de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, din 2025

Sepsi Arena va găzdui meciurile din grupa de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, din 2025

Romania - Ungaria, la Campionatul Mondial de Hochei pe Gheaţă / IIHF

Sepsi Arena va găzdui meciurile din grupa A de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, din 2025. Municipiul Sfântu Gheorghe va găzdui Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, Grupa A, la masculin, ce va avea loc anul viitor, a anunţat vineri, Federaţia Română de Hochei pe gheaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vom găzdui grupa de Campionat Mondial de anul viitor! La Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe se vor juca meciurile Diviziei I/A, echipa noastră naţională urmând a întâlni Marea Britanie, Italia, Polonia, Japonia şi Ucraina. Delegaţia FRHG de la Congresul Anual al IIHF a primit astăzi confirmarea organizării competiţiei din 27 aprilie – 3 mai 2025„, se arată pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Hochei.

Sepsi Arena va găzdui meciurile din grupa A de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, din 2025

Sala polivalentă Arena Sepsi, aflată la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc, a fost inaugurată în anul 2017, după trei ani de la punerea pietrei de temelie.

Aceasta are o capacitate de 3.000 de locuri în tribune şi circa 450 de locuri de parcare pentru autoturisme şi autocare şi a fost astfel concepută astfel încât să poată găzdui atât competiţii sportive, cât şi diverse evenimente culturale şi artistice. Valoarea investiţiei s-a cifrat la peste 19 milioane de euro, banii fiind alocaţi din bugetul de stat prin Compania Naţională de Investiţii.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă
Reclamă 4

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:51

Gestul uriaș făcut de soldații Ucrainei, înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „Suntem mândri de ei!”

12:45

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

12:25

Ucraina, gafă uriaşă înaintea meciului cu România! Ce apare pe tricourile primului adversar al „tricolorilor” de la EURO 2024

12:17

Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii! „Câinii” s-au înțeles cu un fundaș din prima ligă a Austriei

11:50

Anunț de ultim moment despre Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma: „Becali nu a acceptat”

11:00

Ultimele detalii înainte ca FCSB să-și afle adversara din Champions League! Decizia luată de UEFA despre tragerea la sorți

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și