Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Shakib Haroun a dat Maroc pe România! ”The Dragon Boy” ar vrea să-și dea copilul la kickbox! Reacția fostei soții

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 27 septembrie 2021, 14:40

Shakib Haroun a dat Maroc pe România! ”The Dragon Boy” ar vrea să-și dea copilul la kickbox! Reacția fostei soții

Shakib Haroun ar vrea să-și dea copilul la kickbox

Nu este diferență mare între România și Maroc. Marrakech este oraș turistic și trăim ca în Europa. Când am venit în București nu mi-a luat mult să mă adaptez. Imediat m-am adaptat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu am făcut niciun curs de limba română, am învățat din conversații. De sărbători mai mâncam câte ceva, dar nu mult. Sărbătorile le țin și pe stilul de acasă și din România”, a mai spus The Dragon Boy la AS.ro LIVE.

Shakib Haroun este supranumit ”The Dragon Boy”

Haroun a primit porecla ”The Dragon Boy” de la sala unde se antrena la început, în Maroc. Sala respectivă aparține unchiului său.

Academia de kickbox, unde am început, a fost al bărbatului mătușii mele. Și el este campion, dar mai mult pe partea de karate. Sala pe care a deschis-o se numea ”Dragon Team” și de acolo mi-a rămas porecla așa.

Reclamă

Tata a fost de acord. Nu mi-a zis nimic. El mă întreabă de rezultate, tot timpul. Dacă am avut rezultate, ok, mergem mai departe”, a povestit Shakib Haroun la AS.ro LIVE.

”The Dragon Boy” ar vrea să-și dea fetița la kickbox

Shakib Haroun are o fetiță de trei ani, cu o româncă. ”The Dragon Boy” ar dori să-și dea copilul la lupte, dar fosta sa soție nu este de acord.

Reclamă 4 / 0/3

Aș vrea să dau fetița la Kickbox, dar mama ei nu este de acord. Eu aș vrea să o dau pentru apărare, dar mama ei nu vrea”, susține Shakib Haroun.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și