Închide meniul
Foto

Simona Halep a schimbat sportul! Noua activitate a româncei suspendate în scandalul de dopaj

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2023, 17:14

Simona Halep a schimbat sportul! Noua activitate a româncei suspendate în scandalul de dopaj

Simona Halep a schimbat sportul!

Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial din august 2022 / Profimedia

Simona Halep a schimbat sportul! Sportiva noastră, care a primit o suspendare drastică, de 4 ani, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat, la o partidă de la US Open din 2022, împotriva jucătoarei din Ucraina Daria Snigur. „Simo” a pierdut acel cuel cu 2-6, 6-0, 4-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, jucătoarea care ar putea reveni pe teren abia în luna octombrie a anunul 2026 și-a găsit o nouă activitate. Simona Halep a început să practice un nou sport, având în vedere faptul că nu poate evolua în meciuri oficiale de tenis.

Simona Halep a schimbat sportul! „Simo” s-a apucat de golf

În decursul zilei de vineri, jucătoarea din Constanța a postat un videoclip pe contul personal de Instagram, în timp ce își exersa loviturile cu crosa de golf. (VEZI IMAGINI ȘI ÎN GALERIA FOTO).

Simona Halep profită însă de timpul liber care a fost cauzat de suspendare, și se antrenează și prin alte modalități, înafară de cele de pe terenul de tenis. Prin jocul de golf, „Simo” se poate menține în formă, având în vedere că la acest sport este utilizată musculatura de la nivelul mâinilor.

Chiar dacă nu poate evolua în meciuri oficiale de tenis, având în vedere suspendarea drastică pe care a primit-o, se pare că jucătoarea noastră nu stă departe de lumea sportului. Aceasta dorește să se mențină în formă pentru o eventuală revenire în circuitul WTA.

Reclamă

Până în momentul de față, Simona Halep a stat departe de circuitul WTA pentru o perioadă de aproximativ un an. Totuși, suspendarea acesteia este valabilă până în anul 2026. Pedeapsa s-ar putea schimba însă, având în vedere faptul că „Simo” a făcut un apel la TAS.

Simona Halep a făcut oficial apel la TAS

Presa din America a dezvăluit că de cazul Simonei Halep se ocupă un avocat, care de-a lungul timpului, a reprezentat mai multe cazuri renumite de dopaj. Americanii susţin că acesta a depus oficial recurs la TAS.

ITIA va avea o lună la dispoziţie să răspundă acuzaţiilor, iar data procesului va fi stabilită ulterior.

Reclamă 4 / 0/3

„Echipa de avocați a Simonei Halep, condusă de Howard Jacobs, avocatul din Los Angeles care a reprezentat unele dintre cele mai mari nume din sport în litigii legate de dopaj, a depus recursul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Sesizările lor juridice vor fi făcute în următoarele câteva zile, apoi Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA), care supraveghează programul anti-doping în tenisul profesionist, va avea la dispoziție aproximativ o lună pentru a răspunde.

Instanța va stabili apoi o dată de audiere, în lunile următoare”, au notat jurnaliştii americani de la The Athletic.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” Vezi toate știrile
Citește și