Închide meniul

Succes uriaş pentru România! Două medalii de aur şi patru de argint la Campionatele Europene de canotaj

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2021, 13:49 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Succes uriaş pentru România! Două medalii de aur şi patru de argint la Campionatele Europene de canotaj

Facebook Federaţia Română de Canotaj

Echipajul feminin de opt plus 1, medalie de aur la CE de canotaj

Echipajul feminin de opt plus 1 al României a cucerit medalia de aur la Campioantele Europene de Canotaj de la Varese, Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Două medalii de aur pentru România la Campionatele Europene de canotaj

Echipajul format din sportivele Rusu Maria-Magdalena, Bejinariu Viviana-Iuliana, Dedu Georgiana, Tivodariu Maria, Vrînceanu Ioana, Bereș Amalia, Bereș Mădălina, Tîlvescu Denisa și Druncea Daniela a încheiat cursa în 6:06.67 minute. Pe poziţia secundă s-a clasat Olanda, cu 6:09.98 minute, iar podiumul a fost completat de Rusia, cu 6:14.40 minute.

"Din nou AUR pentru România la Campionatele Europene de Canotaj 2021. De această dată, fetele din echipajul de 8+1 feminin au terminat cursa din Finala A pe locul 1, aducând țării noastre cea de-a doua medalie de aur Felicitări, Rusu Maria-Magdalena, Bejinariu Viviana-Iuliana, Dedu Georgiana, Tivodariu Maria, Vrînceanu Ioana, Bereș Amalia, Bereș Mădălina, Tîlvescu Denisa și Druncea Daniela", se arată în comunicatul emis de Federaţia Română de Canotaj.

Tot astăzi, Simona Radiș și Ancuța Bodnar au cucerit şi ele medalii de aur la dublu vâsle feminin, acolo unde şi-au apărat titlul european. Clasamentul a fost completat de Lituania şi Marea Britanie.

Reclamă

"Auuuur! Simona Radiș și Ancuța Bodnar și-au păstrat titlul european la dublu vâsle!

Româncele au dominat cursa de la start la finiș, au demonstrat că sunt cele mai în formă și puternice, iar la final au adus primul aur României la Campionatele Europene de la Varese. Lituania și Marea Britanie au urcat pe podium după tricolore. Bravoo, fetele! Să vină și alte medalii!", a transmis Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Reclamă 4 / 0/3

România a cucerit şi patru medalii de argint

Medalii au mai cucerit şi Gianina Beleagă, care a obţinut medalia de argint, după ce a terminat pe locul 2 în proba de simplu categorie ușoară, dar şi Iuliana Buhuș și Adriana Ailincăi, care au trecut linia de sosire la 0.29 de secunde.

De asemenea, barca de patru rame a băieților, cu Cosmin Pascari, Ștefan Berariu, Mugurel Semciuc și Mihăiță Țigănescu, a terminat pe locul al doilea la Campionatele Europene.

Echipajul masculin de opt plus 1 al României a cucerit şi el medalia de argint. Tricolorii au fost la câţiva metri distanţă de medalia de aur.

"Argint spectaculos pentru România! Senzațională cursă a bărcii de 8+1 tricoloră! Băieții noștri au reușit să urce pe podium după un finiș spectaculos în care au atacat aurul. Câtiva metri le-au lipsit să creeze surpiza acestui Campionat Europea de la Varese.

Marea Britanie a simțit atacul tricolor, a rezistat și a luat aurul. Băieții noștri au depățit Olanda, iar marea învinsă a acestui european e Germania, campioană olimpică și mondială a probei", anunţă Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și