Închide meniul
Video

Surpriza uriaşă a lui Mihai Leu pentru „Mexicanul”, un fan nelipsit de la cursele de maşini

Publicat: 10 septembrie 2024, 23:11

Reclamă

Surpriza uriaşă a lui Mihai Leu pentru "Mexicanul", un fan nelipsit de la cursele de maşini

Mihai Leu şi "Mexicanul" / AntenaSport

Inspirat de celebrul personaj de desene animate, Speedy Gonzalez, un „mexican” din România face senzaţie la cursele de maşini. Chiar dacă e doar spectator, nu concurează, el atrage toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poreclit Mexicanu’, cel mai mare fan din motorsport se şi comportă ca un mexican. E nelipsit de la cursele de super-rally.

La ultima, el a avut parte de o mare surpriză. Mihai Leu l-a urcat în maşina lui de campion, în Maramureş. Şi în maşină, „Mexicanul” a purtat peste cască şi combinezon un poncho tradiţional.

De ani de zile îl văd pe margine, nu numai pe el, ci toată echipa lui. Creează o atmosferă foarte frumoasă la fiecare cursă şi de asta mă bucur că am putut să îi fac şi eu o plăcere”, a spus Mihai Leu pentru AntenaSport.

Povestea cu mexicanul este pur şi simplu din desene animate, de la Speedy Gonzales. Îi mulţumesc lui Mihai că m-a dus în siguranţă şi a fost super, super tare”, a mărturisit Gabriel „Mexicanul” Kerestes pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:39

Olanda – Germania 2-2. Meci superb la Amsterdam! Toate rezultatele serii din Nations League

23:36

Siyabonga Ngezana a gafat în Sudanul de Sud – Africa de Sud! Victorie obţinută dramatic de echipa fundaşului de la FCSB

23:35

„Nu am arătat bine” Verdictul lui Mihai Stoica după România – Lituania 3-1! Ce a spus de penalty-ul scos de Hagi şi golul anulat

23:08

„Unul dintre voi” Jayson Papeau, mesaj emoţionant la despărţirea de Rapid: „Menţiune pentru domnul Şucu”

22:48

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională: „După asta sunt bucureştenii disperaţi?”

22:14

„A schimbat radical!” Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali şi a numit jucătorul care a făcut diferenţa în România – Lituania

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 5 VIDEOEliza Samara, eliminată de Mima Ito de la WTT Champions Macao 2024, live în AntenaPLAY 6 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă”
Citește și